2777
2789
عنوان

اطلاعات درباره بارداری

196 بازدید | 12 پست

سلام ، من تازه متوجه شدم باردارم کسی یه متن جامع و خوب داره یکسری اطلاعات بگیرم آخه هیچی نمیدونم.. راستی ترشحاتمم خیلی زیاده عادیه این؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم... بفرما... سوالی داری بپرس 😍❤

ترشحات زیاد نشونه ی بارداریه و کاملاً طبیعیه...😊

سوال بعدی...؟

🌯 ‏با یک تکه سنگک هم میتوان مست شد، اگر پنیرت، پنیر لیقوان باشد🧀😊                                  و  یار آمده باشد و با خودش مشروبات الکلی آورده باشد😆😎✌️🍷
سلام گلم... بفرما... سوالی داری بپرس 😍❤ ترشحات زیاد نشونه ی بارداریه و کاملاً طبیعیه...😊 سوال بع ...

مرسی عزیزم ،راجع ب اینکه چ چیزای بخورم بهتره، نمیدونم کی باید بریم دکتر و اینا

مرسی عزیزم ،راجع ب اینکه چ چیزای بخورم بهتره، نمیدونم کی باید بریم دکتر و اینا

خواهش میکنم گلم 😙❤

ینی هنو دکتر نرفتی؟؟؟

هرچه سریع تر برو دکتر حتماً!!

چون ۳ ماهه ی اول خیلی حساسه، تموم اعضای بدن جنین توی همین ۳ ماه اول تشکیل میشه.

باید حتماً بری پیش ی دکتر خوب. بهت قرص یُدوفولیک میده (ترکیب اسید فولیک و یُد)

باید برای سلامتی بچه بخوریش حتماً.

بعدشم خودت باید عادات غذاییت رو عوض کنی.

روزی ۳ واحد لبنیات باید بخوری. ۳ واحد ینی ۳ لیوان شیر، ماست، دوغ، پنیر هم روزی ب اندازه ی  ۱ قوطی کبریت. لبنیات حتماً باید تازه و پاستوریزه باشه. ترجیحاً اگه میتونی لبنیاتی ک روش نوشته "پروبیوتیک"  اونا رو بخر و بخور. خیلی خیلی مفیده.

میوه هم روزی ۳ تا دونه بخوری کافیه.

گرسنه نباید بمونی. مثلاً شب تا صبح حتماً بیدار شی ی چیزی بخوری  دوباره بخوابی، چون بچه ب غذا احتیاج داره مرتباً. در کل بیشتر از ۱۰ ساعت نباید گرسنه بمونی.

سعی کن از سبزیجات درکنار غذاهات استفاده کنی. در روز حدوداً  یه پیش دستی سبزیجات بخوری کافیه. یه پیش دستی سبزیجات میتونه سبزی خوردن باشه، سالاد باشه، هویج، کاهو، کلم، خیار، گوجه و...

سعی کن هر روز حتماً یه تیکه هم ک شده گوشت بخوری. گوشت قرمز، مرغ یا ماهی فرقی نمیکنه. بعضی وقتا بجای گوشت در روز میتونی یکم حبوبات بخوری ک خون سازه و پروتئین گیاهی داره خیلی خوبه.

چون در دوران بارداری یبوست میگیری، باید غلات و نون های سبوس دار بخوری. مث نون سنگک.

دکتر هم بری بهت آزمایش و سونوگرافی میده ببینه در چه وضعی هستی 😊

امیدوارم توضیحاتم کامل بوده باشه عزیزم.

انشاالله ک موفق باشی و بارداری خوب و بی خطری داشته باشی گل من 😘 💖

🌯 ‏با یک تکه سنگک هم میتوان مست شد، اگر پنیرت، پنیر لیقوان باشد🧀😊                                  و  یار آمده باشد و با خودش مشروبات الکلی آورده باشد😆😎✌️🍷
خواهش میکنم گلم 😙❤ ینی هنو دکتر نرفتی؟؟؟ هرچه سریع تر برو دکتر حتماً!! چون ۳ ماهه ی اول خیلی حسا ...

خیلی عالی بود عزیزممم واقعا ممنونم لطف کردی و وقت گذاشتی انقدر خوب توضیح دادی😙😙😍

خیلی عالی بود عزیزممم واقعا ممنونم لطف کردی و وقت گذاشتی انقدر خوب توضیح دادی😙😙😍

قربونت برم 😘❤

خواهش میکنم گلم، وظیفه بود⚘

هرچی اطلاع داشتم خلاصه و مفید بهت گفتم.

چون من خودم چند ماهه تو اقدامم، تموم برنامه های تلویزیونو ک راجع ب بارداریه نگاه میکنم و دنبال میکنم. و تحت نظر دکتر هم هستم، همه جوره اطلاعاتم دقیقه 😊 بازم اگه سوالی داری بپرس در خدمتم... 😍

خوشحال میشم بتونم راهنماییت کنم... ❤

خانمي علائمت جي بود ك فعميدي بارداري

عزیزم من 30 شهریور تاریخ پریودیم بود . که نشدم اما درد داشتم حس ششم گف یه بی بی بزن. یکی زدم مثبت اما خوب باور نکردم اخه اولین ماه بود تقریبا دو تا زدم مثبت تا اینکه 4 تا بی بی زدم و همه مثبت اما بازم شک داشتم که شنبه رفتم ازمایش و مثبت بود . فقط یکم زود خسته میشم وگرنه خوبم خداروشکر 

قربونت برم 😘❤ خواهش میکنم گلم، وظیفه بود⚘ هرچی اطلاع داشتم خلاصه و مفید بهت گفتم. چون من خودم چن ...

مرسی عزیزم اخه واسه من یهوویی شد هیچی نمیدونم حالا وقت دکتر گرفتم 

مرسی عزیزم اخه واسه من یهوویی شد هیچی نمیدونم حالا وقت دکتر گرفتم 

خواهش گل من ⚘

اشکال نداره عزیزم. نگران نباش 😍

میری دکتر، خودش راهنماییت میکنه ☺

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر وهاب آقایی که داخل سایتشون کلی مقاله اعم از بیماری ماستیت، بیماری کاندیدیاز، کمبود ویتامین دی در بارداری و عوارض ان قرار داره که میتونه اطلاعات شما رو بالا ببره در ضمن در داخل کلینیکشون سونوگرافی مامو گرافی و نمونه برداری هم انجام میدن. تفسیر سونوگرافی هم به صورت رایگان هستش .بهتون پیشنهاد میکنم به سایتشون سر بزنید