2777
2789

نه ببخشید نگرفتم  

شما اعتقاد دارید؟ 

من فقط به ف_ا_ل حافظ اعتقاد داشتم که اون هم انقدر بی ربط در اومده دیگه اعتقاد ندارم  

حتی چند وقت پیش ف_ا_ل حافظ گرفتم درباره ش تاپیک هم زدم اگر دوست داشتید ببینیدش باحاله میخندید  

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

نه ببخشید نگرفتم شما اعتقاد دارید؟ من فقط به ف_ا_ل حافظ اعتقاد داشتم که اون هم انقدر بی ربط در اومد ...

اره پیش یه نفر گرفتمممم خودش همه چیزو گفت الان داشتم تو سایت میگشتم دیدم همه زدن مهتاب خوبه گفتم شاید کسی بشناسه من شدیدا اعتقاد دارم چون پیش اونی ک گرفتم یه چیزایی گفت که من اصلا بهش نگفته بودم

تا خدا هست همه چی هست💫🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره پیش یه نفر گرفتمممم خودش همه چیزو گفت الان داشتم تو سایت میگشتم دیدم همه زدن مهتاب خوبه گفتم شای ...

تا حالا نگرفتم واسه همین اعتقاد ندارم. 

نمیدونم چرا حس میکنم این هایی هم که درست میگن شاید گوشیت رو هک میکنن یا نمیدونم شاید هم جنی چیزی دارن که بهشون بگه. 

چون من به ف_ا_ل اعتقاد ندارم ولی به وجود جن اعتقاد دارم. 

البته این نظر شخصی منه هااا نظر شما هر چی که هست کاملا قابل احترام  

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

تا حالا نگرفتم واسه همین اعتقاد ندارم. نمیدونم چرا حس میکنم این هایی هم که درست میگن شاید گوشیت رو ه ...

منم اعتقاد نداشتم🤣🤣میگفتم کی پول میده به این اراجیف اولین فالی که گرفتم شاید ۶ ماه طول کشید تا تصمیم بگیرم براش ولی وقتی گفت اصلا عجیب به فکر رفتم

تا خدا هست همه چی هست💫🤍
منم اعتقاد نداشتم🤣🤣میگفتم کی پول میده به این اراجیف اولین فالی که گرفتم شاید ۶ ماه طول کشید تا تصم ...

چی بگم. 

ولی فکر کنید ببینید اطلاعاتی رو که درباره خودتون بهتون داد تا حالا تو چت به کسی نگفتید؟ 

شاید گوشیتون رو هک کرده!!!!!؟ 

اگر به کسی نگفتید تا حالا که ممکنه جن داشته باشه یا به قول بعضیا همون موکل. 

من اون تاپیکی که زده بودم درباره ف_ا_ل حافظ یکی از دوستان لطف کرد برام ف_ا_ل حافظ گرفت ولی چه ف. الی   

نوشته بود که در آینده چهار تا بچه خواهی داشت   

من همینطوریش دوست ندارم مامان بشم چه خبره چهار تا  

تاپیکه رو بخونید چیزهای دیگه ای هم نوشته بود الان یادم نیست. 

البته اون دوستمون لطفکرد هاااا برام گرفت اما امان از دست این خواجه حافظ شیرازی دیگه  تازه هیچ ربطی به اون چیزی که نیت کردم هم نداشت

چی بگم. ولی فکر کنید ببینید اطلاعاتی رو که درباره خودتون بهتون داد تا حالا تو چت به کسی نگفتید؟ شاید ...

نه خوشگلم من اصلا این خانومو نمیشناختم اونقدی ام وقت نداشت ک منو هک‌کنه

تا خدا هست همه چی هست💫🤍
نه خوشگلم من اصلا این خانومو نمیشناختم اونقدی ام وقت نداشت ک منو هک‌کنه

پس حتما راست هستش دیگه. 

اما خب احتمال هر چیزی رو در نظر بگیرید.