2777
2789

سلام 

خیلی عجیبه شماره یکی از دوستام ک گروه زده رو تلگرام تمام دوستام بالا میاد روی تلگرام من میگه این کاربر تلگرام ندارد رو تلگرام اونم من بالا نمیام چرا؟ تو تنظیمات هم رفتم مخاطبین هم قابل نمایش کردم بازم این یه مورد رو برام نشون نمیده خواهشا اگه تجربه مشابه دارید بگید راه حل چیه واجبه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل از تلگرام شما نیست اون شمارشو مخفی کرده دانشجو کامپیوترم

خدا خیرت بده یکم راهنماییم کن ببین من دوتا خط دارم با یه خطم اصلا بالا نمیاومد ولی برای همه دوستام بالا میاومد خود اونم نمیدونست چرا اونم پیگیر بود شماره من براش بالا بیاد نمی اومد  بعد با خط دیگم ک ایرانسله امتحان کردم شمارش بالا اومد و چند ماه تو گروه تلگرامش بودم  بعد باهاش بحثم شد تلگراممو با رمز دو مرحله ای کلا حذف کردم بعد ک دوباره تلگرامو نصب کردم دیگه با هیچ خطیم شماره اون دوستم بالا نمیاد خودشم قسم میخوره ک من تلگرام دارم و ... اگه علت رو میدونی راهنماییم کن 

مشکل از تلگرام شما نیست اون شمارشو مخفی کرده دانشجو کامپیوترم

منظورم اینه ک اگه شمارشو مخفی کرده پس چرا برا بقیه دوستام بالا اومد و تو گروهش عضو شدن و اگر عمدی بوده پس چرا خودشم پیگیر بود منو عضو کنه و باید این کارو میکرد واجب بود بحث کاری بود، و الان ک کلا با هیچ خطیم بالا نمیاد ایا خودش مقصره عمدیه یا چی