2777
2789
عنوان

واقعن رفتارای مامانم عجیبه

228 بازدید | 17 پست

خودش میاد خونم اخم و تخم میکنه 

چنروز پیش اومد دره پایین باز بود اومده بالا من نمیدونستم زنگه واحدو زد من بدجوری ترسیدم فک کردم همسایس از وقتی باردار شدم خیلی ترسو شدم بعد که دروباز کردم گفتم ترسیدم چرا اینجوری زنگ زدی حالا اومده میگه اره چرا اینجوری گفتی فلان 

اونروز جلو شوهرم میگع ای دخترا مردمو میبینم حسرت میخورم چرا؟؟؟چون من گفتم اینجوری زنگ زدی ترسیدم😐

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم،سر ظهر بی هماهنگی مهمون ناخونده باخودش میاره خونه.منم نه حال غذا درست کردن داشتم نه وقتش بود که درست کنم.

بهش،اعتراض کردم.میگه گدایی و مگه واسه یه لقمه نون مردم میرن خونه ی هم؟؟؟

مامانم،سر ظهر بی هماهنگی مهمون ناخونده باخودش میاره خونه.منم نه حال غذا درست کردن داشتم نه وقتش بود ...

دقیقن مثله مامانه منه الانم اومده چص کرده چیزی نمیخوره فقط میاد میرینه به حاله ادمو میره جوری میشه تو میگی من مقصرم

دقیقن مثله مامانه منه الانم اومده چص کرده چیزی نمیخوره فقط میاد میرینه به حاله ادمو میره جوری میشه ت ...

اومد،دقیقا کار مامان شما را کرد.همه جا هم تابلو کرد که من ناراحت شدم...

حالا داستان دارم تا چند ماه....

هرچی هم گفتم،واسه غذاش نیست.حال مهمون ندارم.امروز و الان پاشم دوباره ..خودم کار داشتم برنامه داشتم واسه امروزم...غذا هم نخورد رفت منم گرسنه و کسل دراز کشیدم.امروزم گند شد بهش 

۴۹

متاسفانه مامانایی ک این رنج سن هستن خیلی غیرقابل تحملن.  مامان منم همینطوره،  تا یه حرف میزنم قهر میکنه میره گورشو گم میکنه تا چند ماه پیداش نمیشه، حتی شب عروسیم.  حتی تو دوران بارداریم

اومد،دقیقا کار مامان شما را کرد.همه جا هم تابلو کرد که من ناراحت شدم...حالا داستان دارم تا چند ماه.. ...

الان من هیچی بهش نگفتم گیر داده ای خاهرام ب دردم میخورن تو خوب نیستی😐😭

الان من هیچی بهش نگفتم گیر داده ای خاهرام ب دردم میخورن تو خوب نیستی😐😭

دفعه ی اولش نبود.منم از،صبح خسته و کوفته بودم.حال دوباره غدا درست کردن نداشتم.گفتم چرا این کار را میکنی؟؟؟

چندبار باید سراین موضوع بحث بشه؟؟؟

برای آخرین بار خودم را خراب میکنم دوست ندارم این کارهات را...

قهرکرد و رفت

دفعه ی اولش نبود.منم از،صبح خسته و کوفته بودم.حال دوباره غدا درست کردن نداشتم.گفتم چرا این کار را می ...

دقیقن منم چنوقت پیش همینجوری شد دوتا از فامیلاش اومدن خونم مامانم یه اخلاقی داره خیلی گیر میده ب یارو میوه بردار فلان خدامیدونه من بی منظور این یه کلمه رو بهش گفتم زیاد بهشون تعارف نکن خودشون بخان برمیدارن دیدم شروع کرد ای تو گدایی فلانی باهام قهر شد حتی اونام اومدن فهمیدن