2777
2789
عنوان

آرین سلیمی

1160 بازدید | 6 پست

به این فکر میکنم اینکه یه پسر تو ۲۰ سالگی طلای المپیک بگیره چقدر جای بررسی و بحث داره.

چقدر خوبه که بچه‌ات رو جوری بار بیاری که تموم کودکی و نوجوونیش برای یه هدف بجنگه#  

بهش این باور رو بدی که میتونه از پسش برمیاد. میتونه خودش رو اولین جهان ببینه.

کاش خانواده‌ها جای اینکه تو سن ۱۴ و بعد ۱۷ سالگی دغدغه انتخاب رشته بچه‌هاشون رو داشته باشن که اکثر استعدادهای بچه بخاطر تربیت غلط نابود شده💔، تو سن ۷ سالگی استعداد فرزندشون رو پیدا کنن و پرورشش بدن.

چقدر شیرین بود وقتی که گفت بلاخره_شد#  

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷

موافقم

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان ۱۷ سالمه 

کاش ننه منم از دوسال پیش به فکر ایندم باشه 

اینقد دخترخالمو که همسن من بود و یه جورایی کودک همسری ازدواج کرده بود نمی‌زد تو سرم 

به خدا که خانواده تاثیر داره من افسرده شدم درسامم ریدم 

فقط الان امیدم به زبانه 

کاش منم از بچگی میرفتم ورزشم خوب بود بدن منعطف داشتم🥲💔🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

من الان ۱۷ سالمه کاش ننه منم از دوسال پیش به فکر ایندم باشه اینقد دخترخالمو که همسن من بود و یه جورا ...

کاش همه پدر و مادر ها قبل از والد شدن آموزش می دیدن

ولی برای شما الانم دیر نیست 

امیدوارم تلاش کنید و نتیجه تلاش هاتون رو ببینید

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
باعث افتخار هممون هست 🥰

بله و  اینکه شهرستانی هست خوشحالیم رو دو برابر میکنه