2777
2789

برگشتن...... 💔

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دوقلوی ناااز که باهمدیگه گریه کنن من یکیشو بغل کنم همسرمم هجوم ببره برا اون یکی🤣🤣خیلی مسخرست ن؟ ...

نه مسخره چیه خیلی گوگولیهه

ایشالله همینطوری بشه که گفتی

پس شاخه های یاس و مریم فرق دارند؟ آری اگر بسیار اگر کم فرق دارند، شادم تصور میکنی وقتی ندانی، لبخند های شادی و غم فرق دارند.

رویام اینه زیر یه سقف با شوهرم و بچم آسوده و با آرامش زندگی کنم بدون استرس بدون دقدغه بدون دخالت بدو ...

بهش میرسی❤

پس شاخه های یاس و مریم فرق دارند؟ آری اگر بسیار اگر کم فرق دارند، شادم تصور میکنی وقتی ندانی، لبخند های شادی و غم فرق دارند.

کلا تو زندگیم به چیزی نرسیدم همه چیز برام رویاست

میفهمم، سخته. 

امیدوارم این جمله از یه جای به بعد درباره تو صدق نکنه و رویاهای بزرگ داشته باشی

فکر نکنمالان دارم به حال خودم گریه می‌کنم

گریه که تو همه مسیر ها هست 

تو فقط جا نزن 

اینقد همسرم با ذووووق میگه اگه دوقلو داشته باشیم فلان کار میکنیم من از ذوق اون ذوق میکنم🤣ایشالله عز ...

واایی😂❤