2789
عنوان

منه بدبخت

79 بازدید | 5 پست

هروقت میرم خونه ی پدرشوهرم، پسرم با دخترعمه اش‌و اون یکی عمه اش(۱۲ سالشه) مدام دعوا میکنه. پسرم خیلییی شلوغه و زور میگه. بردمش پیش روانپزشک تشخیص بیش فعالی دادن.

خلاصه هربار میبردمش خونه ی مادرشوهرم فرداش مادرشوهرم زنک میزد که آی شوهر دخترم خیلی ناراحته پسرت زدتش. اون یکی دخترم میگه این بچه آنرماله. این روانیه. ببرنش دکتر. من میگم بچه اس دیگه

ناگفته نماند که خواهرشوهر کوچیکم مدام با پسرم لج میکنه و میزنتش و اداشو درمیاره. پسرمم بدتر عصبی میشه.

هستید باقیشو بگم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم پشت تلفن هربار گوش‌میکردم عذرخواهی میکردم. میگفت نه بابا. بچه اس درست میشه. ولی هربار باز زنگ میزد و همون حرفا رو میزد. پسر برادرش هم خیلی پسر وحشی بوده و بعد هم معتاد شده. همش پسرمو با اون مقایسه میکرد

میگفتم مادرجان لطفا ما رو همراه خواهرشوهرم دعوت نکنید که بچه ی اونا اذیت نشه قبول نمیکرد. شوهرمم اصلا قبول نمیکنه نریم خونه ی مادرش. به خدا هربار میرفتم کلی خسته و با اعصاب داغون برمیگشتم. خیلی اعصابم خورد میشد.

انگار این بچه رو از تو جوب پیدا کرده ام. 

خلاصه برداشتم پسرمو بردم پیش روانپزشک کودک. گفت خیلی کوچیکه. گفتم به خدا داره روانیم میکنه. هیچکس قبولش نمیکنه. هیچکس دوستش نداره. گفت بیش فعاله و داروهای ضعیف داد. تو مطب بکی از دوستای مادرشوهرم منو دید. منم پنهونی پسرمو برده بودم که نفهمن. اونم رفته گذاشته کف دست مادرشوهرم

الان مادرشوهرم هرروز زنگ میزنه به شوهرم که چرا باید دارو بدین. نزار دارو بده. زنت حساسه پسرت هیچیش نیست

انگار نه انگار تا دیروز مغز منو اینا نبودن که‌داشتن میخوردن