2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

179 بازدید | 6 پست

اگه امسال انتخاب رشته کنم و یه دانشگاه دولتی مثلا مامایی قبول شم ، اگه نرم فرصت انتخاب رشتم میسوزه؟؟

یا میشه هر چند بار بخوای انتخاب رشته کنی

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
ببین در هر سال یه بار فرصت انتخاب رشته میدن که هم انتخاب رشته آزاد داریم هم عادی ولی یکیشون رو باید ...

مرسی 💚💚

عادی منظورم بود

پس یعنی اگه امسال یه چیزی دولتی قبول شم ولی نرم

می شه دوباره سال بعد ترمیم و کنکور شرکت کنم و دوباره انتخاب رشته کنم دیگه؟

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم

خیر نمیسوزه

اما شما سالی یکبار بیشتر نمیتونید انتخاب رشته کنید 

هرآنچه‌دارم‌ازلطف‌خداست🌱🌸درخواست‌دوستی‌عزیزان‌کنکوری‌بلامانع‌است😊🙏
مرسی 💚💚عادی منظورم بودپس یعنی اگه امسال یه چیزی دولتی قبول شم ولی نرممی شه دوباره سال بعد ترمیم و ...

بله قطعا

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

مرسی 💚💚عادی منظورم بودپس یعنی اگه امسال یه چیزی دولتی قبول شم ولی نرممی شه دوباره سال بعد ترمیم و ...

والا الان همه چی انگار فرق کرده 

ولی قبلا که من کنکور دادم اگه انتخاب رشته میکردی و دولتی قبول میشدی ولی نمی‌رفتی سال بعد دیگه نمیتونستی انتخاب رشته کنی یعنی باید دوسال می‌گذشت