2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب اگر هنرستان باشی برای کنکور باید دروس عمومی تمام رشته ها رو بخونی. خودت به تنهایی. میتونی کلاس بیرون بری.

کارشناسی نقاشی بیشتر شامل کارگاه طراحی و نقاشی میشه. ولی این دروس هم هست:

مباحث تاریخ هنر ایران و جهان

مبانی هنرهای تجسمی

کارگاه نقاشی دیواری

انگلیسی تخصصی

دروس عمومی هم هست

علم مناظر و مرایا

مرمت آثار تاریخی

دو روز هفته کارگاه طراحی و نقاشی هست.

ارشد هم باز کارگاه های تخصصی نقاشی و طراحی و نقاشی دیواری هست.

انگلیسی تخصصی هم هست. 

کارگاه های روش تحقیق 

و اینکه مباحث تاریخ هنر مدرن و پسر مدرن هم درس میدن. این کارگاه ها رابطه بسیار زیادی با فلسفه و ادبیات دارن و برای پایان نامه خیلی خیلی ازشون باید استفاده کنی.

سوال دیگه؟

اونجا غرق دنیای نقاشی و جهان نقاشیا میشی ولی در کل خیلی سخته و اینکه بازار کار افتضاحه. چیزی که اونجا درس میدن بدرد بیرون از اونجا نمیخوره. ولی فلسفه و هنر چیزای زیادی بهت یاد میده. اگر میخوای باهاش به شغلی برسی بهت پیشنهاد نمیکنم. ولی دلی بری دنبالش و واقعا استعداد داشته باشی خوبه. استعداد زیاد و خلاقیت فراوون. اونجا خیلی سریع خُردت میکنن. لِه میکنن. باید تحمل کنی. برای دفاع از اثرات یه زبون دراز هم باید داشته باشی و یه حافظه خوب که بتونه چهار تا رویکرد و دیدگاه رو توی اثرت به زور بگنجونی تا قبولت کنن  

اونجا غرق دنیای نقاشی و جهان نقاشیا میشی ولی در کل خیلی سخته و اینکه بازار کار افتضاحه. چیزی که اونج ...

اتفاقا اینو شنیدم که دانشگاه حرفه ای یاد نمیده بیشتر انگار برای مدرکه البته تو رشته های هنری

ولی ممنون از توضیحتون