2777
2789

گزارش بفرستیم انگیزه بگیریم برای درس خوندن

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی.....ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم🌱🩵...

اره

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره  

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟

الان درست میکنم لینک میفرستم 

فرقی ندارد انسانی باشید ریاضی یا تجربی هدف درس خوندن با ساعت مطالعه بالاس 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی.....ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم🌱🩵...

فقط اگه گروه میزنی بی دلیل حذف نکن

من چن تا گروه درسی تاالان عضوشدم بعد یه مدت حذف کردن گروهو😐

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟
فقط اگه گروه میزنی بی دلیل حذف نکنمن چن تا گروه درسی تاالان عضوشدم بعد یه مدت حذف کردن گروهو😐

نه تا روز آخر کنکور نگه میداریم 

https://t.me/+5RnqRKu2iIxmNWI0

لینک برام باز نمیشه چرا😥

عزیزم اگه باز نشد ب ایدیم پیام بده @Roze_m12

باز شد مرسی❤