2777
2789
عنوان

گدایی مادرشوهر

258 بازدید | 9 پست

تو تاپیک های قبلم گفتم

که کار شوهرم با پدرشوهرم یکیه تو یه حیاط هم هستیم

حالا شوهرم پول خرج رو هم نمیگیره میگه هر چی نیاز داشتی برو از اونا بگیر یا سبزیجات اینارو میزارن انباری میگن برو بردار

منم خیلی سختمه 

اصلا خجالت میکشم

حالا دو روزه تصمیم گرفتم دیگه نرم که بگیرم

دیروز رب نداشتم گفتم بهش گفت اونا آوردن باز از رفتن من بهتر بود

ولی الان میام غذا درست کنم میبینم چیزی نیس

مواد اصلی هستا برنج و روغن و گوشت و .....

ولی مواد فرعی مثل میوه و سبزیجات و سس و شیر و... نداریم

خب الان هم هوا گرمه و بیشتر نیازه به این چیزا 

همش که نمیشه خورشت و پلو وخورد

نمیخوام برم بردارم

میترسم هر روز از شوهرم بخوام بخره عصبی بشه باز بگه خودت برو بردار 

چیکار کنم یعنی برم بردارم 

تعداد رای : 18
نظرسنجی
برو بردار
11
61%
کم کم به شوهرت بگو
2
11%
نرو چیزی هم نگو
5
27%

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیروز همتون میگفتید این چه زندگی هس حالا میگین برو بردار

دیگه اینم یه مدل زندگی ،منم نمیپسندم ولی نمیشه گشنگی بکشی یا دعوا راه بندازی،یکمم بی خیال باش و پرو،اینقدر بردار تا خودشون به شوهرت بگن خودت برا زنت وسیله بخر،

چه ربطی به گدایی مادرشوهرداشت؟خب دیگه وقتی تو یه خونه زندگی میکنید تعارف وبزار کنار هرطور رفتار کنی اوناهم همینجوری عادت میکنن الان بجای اینکه اینهمه خودت حرص بخوری وذهنتو درگیر کنی رفته بودی آورده بودی غذاتم آماده بود اونا تورو جزیی از خانواده خودشون می‌دونن که اینهمه راحتن

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟

عزیزم این سبک از زندگیت اشتباهه.اما اگه برنداری هم اشتباه بزرگنری هستش و اونارو پرو میکنی.هرچی لازم داری هروز برو بردار فکر کن انباری خونه خودته

فوقش خونواده ش خسته میشن و بهش پول کارشو میدن که بیاد واسه خونه ش خرید کنه

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

من اخلاق خانواده شوهر و شوهرتون رو نمیدونم

اما اگه من بودم و با حرف نمیتونستم شرایط رو تغییر بدم کاری میکردم که خود خانواده شوهر به ستوه بیان و یه کاری کنند

قشنگ یه سبد بردارید و برید بالا هر چی نیاز دارید بیارید همونجا هم بگین که هر چی به شوهرم میگم بخر میگه برو از بالا بیار منم چاره ای ندارم و ببخشید...

یه مدت که خجالت و بزارید کنار بالاخره یکیشون متوجه میشه و روال عوض میشه ان شاء الله 

‏یک آدم بیشعور رو به سختی میشه تحمل کرد...اما تحمل آدم بیشعوری که فکر میکنه"با شعوره" غیر ممکنه...