2777
2789
عنوان

چیکارکنم

333 بازدید | 26 پست

چیکارکنم ک این خواهرشوهرمولال کنم ک پشت سرمون حرف نزنه خسته شدم بقران کلی پشت سرمون حرف میزنن😢😢😢چی درجوابش بگم بنظرتون ب همسرم بگم چ رفتاری نشون بدم بهش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی گفته؟به کی گفته؟

ب دوستای خواهرم 😤😤😤رفته گفته پدرش نمیخادشون خوشش نمیادازشون وتربیت ندارن دختراش واین حرفا😤😤😤اعصابم خورده بقران حالم ازشون بهم میخوره ازهمسرمم متنفرشدم بخدا

ب دوستای خواهرم 😤😤😤رفته گفته پدرش نمیخادشون خوشش نمیادازشون وتربیت ندارن دختراش واین حرفا😤😤😤اع ...

بنظرم به شوهرت بگو بهش بگه،کوچیکتره یا بزرگتر؟

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
کوچیکه ۱۹سالس شوهرمم بگم بازطرفداری اونومیکنه موندم چیکاکنم 😔😔

شوهر منم همینه فحشمم بدن میگه شاید منظور نداشت شاید منظورش فلان چیز بود، 

بنظرم خونسردیتو کاملا حفظ کن و خودت بهش بگو عزیزم شما به دوستم چنین حرفی زدی؟بعد اگه تایید کرد بگو اینا توهمات ذهن خودته بذار همون تو بمونه

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
شوهر منم همینه فحشمم بدن میگه شاید منظور نداشت شاید منظورش فلان چیز بود،  بنظرم خونسردیتو کامل ...

الان دارم منفجرمیشم بخداخونشونم نمیرم حتی ازوقتی شنیدم ازهمسرمم متنفرشدم بخدا

کوچیکه ۱۹سالس شوهرمم بگم بازطرفداری اونومیکنه موندم چیکاکنم 😔😔

ببین تازه باهمسرت خوب شدی الان اصلا وقتش نیس بگی بذاربمونه یه ذره که گذشت دیدی حالش خوبه وقته شادیتون باخنده بگو اصلا ازغلانی توقع نداشتم که اینطوربگه.به خواهرشوهرتم چیزی نگو چون تو روت نگفته که.اگه دیدیش هم سگ محلش کن.معلومه حسودی میکنه این کم محلی بهترین جوابه.دایورت کن به یه ورت اون کیلوچند😁

الان دارم منفجرمیشم بخداخونشونم نمیرم حتی ازوقتی شنیدم ازهمسرمم متنفرشدم بخدا

بعدش بهش بگو این چیزارو به دیگران میگی مردم به عقل خودت شک میکنن واسه همین میگم عزیزم،خیلی متین و آروم بگو بدون خشم،منم از دست کسی ناراحتم بخوام ناراحتیمو بگم دستم میلرزه،چند بار ناراحتیتو رو کاغذ بنویس و پاره کن تا خشمت بره،بچست خودتو اذیت نکن 

ببین تازه باهمسرت خوب شدی الان اصلا وقتش نیس بگی بذاربمونه یه ذره که گذشت دیدی حالش خوبه وقته شادیتو ...

😔😔ازهمسرمتنفرشدم همش تقصیراونکه میزاره اونااینجورباهام رفتارکنن الانم گیرداده بیاخونمون عمرابرم شده دعوام بشه ولی نمیرم حالموبهم زدن عقده ایا همسرم سادس عقل نداره داشت ک نمیزاشت ازش سواستفاده کنن خانوادش