2789
عنوان

دوران pms

187 بازدید | 11 پست

کسایی که این سندروم رو دارن درک میکنن چی میگم

بدترین تصمیمات زندگیمو تو این دوران گرفتم

هیچ کس هیچ کس نمی تونه درک کنه که ماهایی که سندروم پیش از قاعدگی داریم چقدر وحشتناک از لحاظ روحی به هم میریزیم 

اولین بار وقتی به دکترم گفتم که این حالت ها رو قبل از قاعدگی دارم گفت یه درصدی از خانم ها مبتلا به این سندروم هستن و من میدونم که چقدر این سندروم وحشتناکه و تو خیلی از کشورها حتی اگر تو این دوران از جانب خانم جرمی رخ بده به براش تخفیف قائل میشن 

انقدر این سندروم ممکنه باعث بروز رفتارها و تصمیماتی بشه که تحت تاثیر هورمون ها و ناخواسته ست 

خیلی کشورها در این دوران به خانم ها مرخصی میدن 

ولی افسوس اینجا

..

بماند 

طبق مطالعاتی که انجام شده درصد خودکشی خانم ها تو این دوران خیلی بالاست 

خواهش میکنم افرادی که مبتلا به سندروم پیش از قاعدگی هستن رو درک کنید

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

حققق

بعد چرا من روز اول پریودیم باید بیام تو نینیسایت ی مشت بیشعور اعصابمو خورد کنن  

بچه ها امضای من و تلاش من برای رفتار خوبم با شما به رفتار شما هم برمیگرده وقتی بی دلیل تیکه میندازی و توهین میکنی ۴ برایرشو جوابتو میدم چون از حق خودم نمیگذرم و نمیخوام‌ خودم ناراحت شم و تاوان تربیت بد خانوادگی شما رو هم من نباید پس بدم اگه ی موقع دلتو شکوندم بهم بگو ... اصلا با کسی دعوا ندارم لطفا باهم مهربون باشیم نمیخوام دل کسی بشکنه شما هم برا بقیه نخاین اگه زندگی سختهموندن و جنگیدن هزار بار جذاب تر از جا زدنه، بهش فکر کن 🤎:)  ی صلوات میفرستی به حاجتم برسم؟ مرسی❤️دوست عزیزم ایام محرمه و من حاجت دار دعا کن به حاجتم برسم ، هروقت خاستی بگو منم دعات کنم       امروز تولد شهید ابراهیم هادی هست من نذر میکنم.  اگر پدرم این کار تحصیلی که میخام بکنم رو قبول کنن به نیت ایشون برم خونه سالمندان گل و شیرینی ببرم همچنین ی ختم قرآن با کمک مادربزرگم و هرکی بتونه میخونم براشون امیدوارم حاجت بگیرم ❤️ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

علائمتون چیه

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

چجوریه این سندروم میشه بیشتر توضیح بدین

حالتی ک قبل از پریودی به شدت عصبی میشی ، یا خودم ی حالت افسردگی میگیرم بعضی وقتا یا حتی اضطراب شدید

بچه ها امضای من و تلاش من برای رفتار خوبم با شما به رفتار شما هم برمیگرده وقتی بی دلیل تیکه میندازی و توهین میکنی ۴ برایرشو جوابتو میدم چون از حق خودم نمیگذرم و نمیخوام‌ خودم ناراحت شم و تاوان تربیت بد خانوادگی شما رو هم من نباید پس بدم اگه ی موقع دلتو شکوندم بهم بگو ... اصلا با کسی دعوا ندارم لطفا باهم مهربون باشیم نمیخوام دل کسی بشکنه شما هم برا بقیه نخاین اگه زندگی سختهموندن و جنگیدن هزار بار جذاب تر از جا زدنه، بهش فکر کن 🤎:)  ی صلوات میفرستی به حاجتم برسم؟ مرسی❤️دوست عزیزم ایام محرمه و من حاجت دار دعا کن به حاجتم برسم ، هروقت خاستی بگو منم دعات کنم       امروز تولد شهید ابراهیم هادی هست من نذر میکنم.  اگر پدرم این کار تحصیلی که میخام بکنم رو قبول کنن به نیت ایشون برم خونه سالمندان گل و شیرینی ببرم همچنین ی ختم قرآن با کمک مادربزرگم و هرکی بتونه میخونم براشون امیدوارم حاجت بگیرم ❤️ 
علائمتون چیه

بی تابی

بی حوصلگی 

نا امیدی شدید

پرخاشگری شدید و حساس شدن به هر مسئله ای 

به هم ریختگی و نامنظمی خواب

اشتهای زیاد

دوری از اجتماع 

بی تابیبی حوصلگی نا امیدی شدیدپرخاشگری شدید و حساس شدن به هر مسئله ای به هم ریختگی و نامنظمی خواباشت ...

خو اینارو ک منم دارم 

حتی بعضی وقتی ب حدی میشه ب بقیع التماس میکنم نزدیکم نشن چون واقعا داغونم 

یعنی امکان داره قاتل بشم

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

چجوریه این سندروم میشه بیشتر توضیح بدین

بعض ها به شدت پرخاشگر و حساس میشن جوری که هر مسئله ای حساسیتش براشون هزار برابر حالت عادی میشه 

بعضیا هم به شدت افسرده و افکار خودکشی به ذهنشون میاد

خو اینارو ک منم دارم حتی بعضی وقتی ب حدی میشه ب بقیع التماس میکنم نزدیکم نشن چون واقعا داغونم یعنی ا ...

پس شما هم به این سندروم مبتلا هستید 

من میفهمم چی میگی واقعا میفهمم 

انگار تو این دوران هیچ‌کنترلی روی خودمون نداریم 

پس شما هم به این سندروم مبتلا هستید من میفهمم چی میگی واقعا میفهمم انگار تو این دوران هیچ‌کنترلی روی ...

نمیدونستم یه سندروم هستش