2777
2789
عنوان

من چقدر خرم

738 بازدید | 67 پست

3 ماه با هم بودیم بچه هم نیستم من 21 سالمه اون 24 سال

از همه لحاظ تامینش کردم حتی از نظر جنسی دخول نه ولی به هرحال تامینش میکردم 

از نظر مالی هم یکی در میون بیرون میرفتیم خودم حساب میکردم 

کادو براش خریدم ولی اون تا الان یه چیز کوچیک هم برام نخریده 

خیلی آدم مشکوکی بود دو دقیقه دیر جواب میدادم میگفت با کی با کی در ارتباطی و این مسخره بازی ها ولی من همش صبر کردم گفتم به محبتش در ولش کن به شدت بهش وابسته بودم تمام محبتم رو خرجش کردم اونم محبت می‌کرد ولی بازم این مشکوک بودنش خیلی اذیت می‌کرد 

دیروز دیگه کاسه صبرم از شکاک بودنش لبریز شد گفتم آنقدر بهم مشکوکی تمومش کنیم اون با حالت بدی تمومش کرد حتی پیامم نداد 

خیلی حالم بده نه از رفتنش از خریت خودم 

یه چی بگید حتی اگه اومد دیگه سمتش نرم 🤧

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط زورم میاد آخه ی دختر چرا خرج ی پسر باید کنه.بشدت مسخرس

خودمم از این میسوزم چون مستقل بزرگ شدم عادت ندارم یکی به طرفه برام خرج کنه کاش سیاست داشتم آنقدر الان حالم بد نبود از خریتم 

شما پسرا همتون مثل این طرف بی لیاقت هستید؟ نباید محبت بشه بهتون فقط باید سلیطه بود براتون قدر بدونید ...

محبت کردن و با ضعیف بودن و خود رو حقیر کردن فرق داره عزیزم وقتی پسره رو میبری واسش خرج میکنی راحت اجازه میدی بهت دست بزنه ارزش خودت رو پایین آوردی

اوایل حتی مرخصی میگرفت که بیاد نیم ساعت من و ببینه دیگه از یک ماه پیش میگفت نمیخوام دیگه مرخصی بگیرم بیا فقط اخر هفته ها هم و ببیینم اونم دو سه بار بهش گفتم به یه بهونه ای نیومد دیروزم نیومد سر قرار چون یادش نبود منم کات کردم

شما پسرا همتون مثل این طرف بی لیاقت هستید؟ نباید محبت بشه بهتون فقط باید سلیطه بود براتون قدر بدونید ...

هیچوقت همه رو با هم جمع نبند

بعدم اینکه تو به هرکی خیلی توجه کنی همین کارو باهات میکنه

دوستت همکارت کسی باهاش تو رابطه ای و... 

تو هر دوجنس دیدم که توجه زیاد از خود بیخودشون کرده