2777
2789
عنوان

تازه عضو شدم

159 بازدید | 34 پست

سلام بچه ها من تازه عضو نی نی سایت شدم

زیاد وارد نیستم

میشه لطفا کمکم کنید

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون

وقتی تو یه تاپیک هستم همش باید بیام بیرون برم تو تا پست جدید ببینم چرا؟

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

بچه ها رفتین؟

منم دیروز عضو شدم همین سوال و داشتم حالا من تايپيکاي خودمم گم میکنم☺

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

منم دیروز عضو شدم همین سوال و داشتم حالا من تايپيکاي خودمم گم میکنم☺

خخخ برو رو تبادل نظرهایی که ایجاد کردی میاد 

ممنون وقتی تو یه تاپیک هستم همش باید بیام بیرون برم تو تا پست جدید ببینم چرا؟

نه لازم نیست بری بیرون بزنی بروز رسانی پست جدیدمیاد

درحال نبرد با زندگی😬😬😬من پیروزم😏💪

الان من رو گزینه تبادل نظر بزن تاپيکاي که زدم و میبینم ببخشید من یکم خنگم

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

نه لازم نیست بری بیرون بزنی بروز رسانی پست جدیدمیاد

آهان خیلی ممنون

یه سوال دیگه هم داشتم

چند نفر عضو هستن؟

همه رو میشناسید؟

اصلا چطوریه

آهان خیلی ممنون یه سوال دیگه هم داشتم چند نفر عضو هستن؟ همه رو میشناسید؟ اصلا چطوریه

دقیقش نمیدونم ولی چن هزارنفربیشترن همه روکه نمیشناسم اونایی که زیاد تو تاپیکامیبینم یادم میمونه

درحال نبرد با زندگی😬😬😬من پیروزم😏💪

وای دستت درد نکنه ترگل جان از دیروز درگيرم