ganan1374 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 4268 عنوان تازه عضو شدم 159 بازدید | 34 پست سلام بچه ها من تازه عضو نی نی سایت شدمزیاد وارد نیستممیشه لطفا کمکم کنید ❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀 1396/07/02 | 17:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماه_افرین عضویت: 1396/03/25 تعداد پست: 2039 سلام خوش اومدی بپرس سوالتو عزیزم احترام برای کسایی هست که لایقش هستند نه طالبش
ترنم_پاییز عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 504 منم تازه عضو شدم با گوشی میام خیلی بده همش باید رفرش کنم تا پیغام جدید ببینم میدونم که میبینی خدایا
ganan1374 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 4268 ممنونوقتی تو یه تاپیک هستم همش باید بیام بیرون برم تو تا پست جدید ببینم چرا؟ ❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
ganan1374 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 4268 بچه ها رفتین؟ ❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
خرزهر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9557 منم دیروز عضو شدم همین سوال و داشتم حالا من تايپيکاي خودمم گم میکنم☺ خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭
ganan1374 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 4268 منم دیروز عضو شدم همین سوال و داشتم حالا من تايپيکاي خودمم گم میکنم☺ خخخ برو رو تبادل نظرهایی که ایجاد کردی میاد ❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
ترگل77 عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 4502 ممنون وقتی تو یه تاپیک هستم همش باید بیام بیرون برم تو تا پست جدید ببینم چرا؟ نه لازم نیست بری بیرون بزنی بروز رسانی پست جدیدمیاد درحال نبرد با زندگی😬😬😬من پیروزم😏💪
ماه_افرین عضویت: 1396/03/25 تعداد پست: 2039 تو هر تاپیکی میری بزن به روز رسانی پیمای بعدی میاد احترام برای کسایی هست که لایقش هستند نه طالبش
خرزهر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9557 الان من رو گزینه تبادل نظر بزن تاپيکاي که زدم و میبینم ببخشید من یکم خنگم خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭
ganan1374 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 4268 نه لازم نیست بری بیرون بزنی بروز رسانی پست جدیدمیاد آهان خیلی ممنونیه سوال دیگه هم داشتمچند نفر عضو هستن؟همه رو میشناسید؟اصلا چطوریه ❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
ترگل77 عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 4502 منم دیروز عضو شدم همین سوال و داشتم حالا من تايپيکاي خودمم گم میکنم☺ برو تو اون زنگوله بالای صفه بعد تبادل نظر تاپیکات هست درحال نبرد با زندگی😬😬😬من پیروزم😏💪
ترگل77 عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 4502 آهان خیلی ممنون یه سوال دیگه هم داشتم چند نفر عضو هستن؟ همه رو میشناسید؟ اصلا چطوریه دقیقش نمیدونم ولی چن هزارنفربیشترن همه روکه نمیشناسم اونایی که زیاد تو تاپیکامیبینم یادم میمونه درحال نبرد با زندگی😬😬😬من پیروزم😏💪
خرزهر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9557 وای دستت درد نکنه ترگل جان از دیروز درگيرم خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭
ترگل77 عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 4502 الان من رو گزینه تبادل نظر بزن تاپيکاي که زدم و میبینم ببخشید من یکم خنگم نه عزیزم خنگ چیه یکم بمونی دستت میاد،پیداشون کردی؟ درحال نبرد با زندگی😬😬😬من پیروزم😏💪