2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره موخوره هم داره نوکش یه حالتی شده بعضیا

باید نوک گیری کنی موهات رو وگرنه موخوره تا کف سرت میره، بعدش هم موهات رو احیا کنی

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
باید نوک گیری کنی موهات رو وگرنه موخوره تا کف سرت میره، بعدش هم موهات رو احیا کنی

کل موهام رو گرفته دو سانت دوسانت با دست خورد میشه برسه کف سر کچل میشم؟چجوری احیا کنم 

کل موهام رو گرفته دو سانت دوسانت با دست خورد میشه برسه کف سر کچل میشم؟چجوری احیا کنم

الان که مده برو پسرونه بزن ، یه مدت رنگ و مواد ... نزن بهش از روغن نارگیل و زیتون استفاده کن 

میتونی باب بزنی

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 مگه میره بیرون از سرم صدا ........ 🖤 تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است دل من پیش غریبیست که نامش وطن است

الان که مده برو پسرونه بزن ، یه مدت رنگ و مواد ... نزن بهش از روغن نارگیل و زیتون استفاده کن میتونی ...

اگه همین الان مثلا روغن زیتون و نارگیل بزنم خوب میشه؟

اگه همین الان مثلا روغن زیتون و نارگیل بزنم خوب میشه؟

نه تنها راه درمان موخوره کوتاهیه 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 مگه میره بیرون از سرم صدا ........ 🖤 تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است دل من پیش غریبیست که نامش وطن است

نه تنها راه درمان موخوره کوتاهیه

یه چیزی بگم باورت نمیشه من کف سرم انگار یه چیزی هست عفونتی چیزی می‌چرخه یعنی اون قسمت سرم یه جوری میشه شبیه ببین حس بعد همونجا موهام پژمرده میشه فک کنم داخل سرم هم موهام خشک شده😭

باید خیلی کوتاهش کنی، بعدش سشوار نکشی، ازن تراپی باعث احیاش میشه

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان