2821
2789
عنوان

جراحی زیبایی

110 بازدید | 10 پست

بچها کاشت ابرو که توی اطرافیان دیدین چطور بوده؟؟؟ خوشتون اومده یا نه؟ من ابروهام پر و مشگی هست اما کشیده نیست و خیلی کوتاه میخوام دمشو کاشت کنم نظرتون چیه؟

اگه ابروهات خالی نیستن و به چهرت میان انجام نده. کاشت ابرو خوبه ولی دردسر داره تا رشد کنه و بعدم همیشه باید زود به زود طبق خواب موها حالتش بدی

|عید آن روز مبارک بادم که تو آبادی و من آزادم|🕊️

اگه ابروهات خالی نیستن و به چهرت میان انجام نده. کاشت ابرو خوبه ولی دردسر داره تا رشد کنه و بعدم همی ...

احه ابرو کشیده دلم میخواد🥲 ولی خب دوست دارم بعد کاشت لیفت کنم..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

احه ابرو کشیده دلم میخواد🥲 ولی خب دوست دارم بعد کاشت لیفت کنم..

پس بنظرم از همون اول لیفت شقیقه کن و یا انتهای ابروهاتو خیلی نامحسوس میکرو کن تا پر تر و کشیده به نظر بیان

ینی میکرو از کاشت بهتره؟ کاشت طبیعی تر نیست؟

میکرو اگه مویی و تار تار باشه خب مسلما طبیعی تره ، کاشت ابرو درسته از موهای خودتونه ولی چون موهای قسمت سرتونه رشد و حالت خواب موها مشخصه که کاشته شدن

بنظرم کاشت ابرو واسه کیسایی که قبلا تتو کردن یا ابروهاشون کچلی گرفته و سنشون حداقل ۳۵ به بالاس و دنبال تغییرن مناسبه

میکرو اگه مویی و تار تار باشه خب مسلما طبیعی تره ، کاشت ابرو درسته از موهای خودتونه ولی چون موهای قس ...

منصرف شدم مرسیی♥️

فقط نمیدونم چه مدلی میکرو کنم =) یا مثلا اگه میکرو کنم جاش زشت نمیمونه؟؟

منصرف شدم مرسیی♥️فقط نمیدونم چه مدلی میکرو کنم =) یا مثلا اگه میکرو کنم جاش زشت نمیمونه؟؟

❤️

نه اگه پیش یه حرفه ای بری مشکلی پیش نمیاد