2777
2789
عنوان

زخم مری

314 بازدید | 14 پست

سلام دوستان کسی زخم مری داشته؟اندوسکوپی شده؟نمونه فرستادن برای سیتولوژی؟

ممنون میشم ک برای پدرم دعا کنید ک جواب ازمایشش سالم بیاد😭😭😭😭😭دارم میمیرمممم

سلام عزیزم انشاالله بهتربشن

پدرمنم الان بیمارستان بستری هستن برای قلبش،منتظرجواب آزمایشاش هستیم😔🙏🏼

یکی دردو یکی درمان پسندد ،یکی وصل ویکی هجران پسندد،من ازدرمان و وصل ودردوهجران،پسندم آنچه راجانان پسندد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@مه_لقا_  

سلام خانوم دکتر شرمنده تایپیک های خودتون قفل بود

سوال داشتم از خدمتتون

پدر من اندوسکوپی شدن و زخم وسیع مری دیده شده دکارشون گفتن ک داخل زخم انگار نوعی قارچ وجود داشته ک نمونه برداری شده و ب سیتولوژی فرستادن 

میخاستم بدونم همینکه ب سیتو فرستادن صرفا بعنی سلول سرطانی دیده شده؟؟

ممنون میشم جواب بدید 

سلام عزیزم انشاالله بهتربشنپدرمنم الان بیمارستان بستری هستن برای قلبش،منتظرجواب آزمایشاش هستیم😔🙏🏼

واقعا سخته عزیزم درکتون میکنم انشالله هرچه زودتر سلامتیشونو ب دست بیارن انشالله جواب ازمایشاتشون سالم باشه

مادرشوهر خواهرم سرطان مری داشتن .الحمدالله سه ساله درمان شدن .برای پدرتون زخمه زودتر درمان میشن

خداروشکر ک درمان شدن

راستش داخل زخم پدرم انگاری چیزی دیده شده نمونه فرستادن ازمایشگاه باور کنید تا جوابش بیاد من میمیرم خودم😭😭😭😭😭😭

واقعا سخته عزیزم درکتون میکنم انشالله هرچه زودتر سلامتیشونو ب دست بیارن انشالله جواب ازمایشاتشون سال ...

مرسی عزیزم

وهمچنین انشاالله پدرشماهم هیچ مشکلی نداشته باشن و خطر رفع بشه

یکی دردو یکی درمان پسندد ،یکی وصل ویکی هجران پسندد،من ازدرمان و وصل ودردوهجران،پسندم آنچه راجانان پسندد
خداروشکر ک درمان شدنراستش داخل زخم پدرم انگاری چیزی دیده شده نمونه فرستادن ازمایشگاه باور کنید تا جو ...

نگران نباش اکثرا کسانی که مشکل مری دارن زود درمان میشن . انشالله که تنشون سلامت باشه 

@مه_لقا_ سلام خانوم دکتر شرمنده تایپیک های خودتون قفل بودسوال داشتم از خدمتتونپدر من اندوسکوپی شدن ...

سلام عزیزم 

این آزمایش از آزمایش هایی هست که نمونه ی بیمار رو در دیته و مقایس سلولی بررسی می‌کنه و اغلب برای تشخیص انواع سرطان ها تجویز میشه 

اما این به این معنی نیست که بیمار مبتلا به سرطان هست 

این فقط نوعی آزمایش هست برای تشخیص وجود سرطان  که در خیلی موارد هم جواب نمونه منفی هست

خصوصا که شما اشاره میکنید نوعی قارچ در زخم پدر وجود داشته و به نظرم  قارچ  نیست باکتری هلیکوباکترپیلوری هست که برای بررسی سلول های این نوع باکتری هم سیتو تجویز میشه و لزوما دال بر وجود سرطان سیتو تجویز میشه 

نگران نباشید علم پزشکی اونقدر رشد کرده که تو مدت کوتاه و مقطعی این نوع بیماری ها درمان بشن 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
سلام عزیزم این آزمایش از آزمایش هایی هست که نمونه ی بیمار رو در دیته و مقایس سلولی بررسی می‌کنه و اغ ...

خیلی ممنونم از توضیحات کاملتون 

سپاس بابت اینکه جواب دادید و وقت گذاشتید 

عزیزم رگاش بسته شده ؟

بله ی دفه آنژیو شده ،دوباره انگار قلبش درد میکرد