2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 68 پست
ایتم همینه همش میگه مثل این کجا گیر میاری بزار لای نون بحورش انقد رامه حالا انگار برا من چیکار کرده ...

من با بی تفاوتی و کم محلی روشون رو کاملا کم کردم

دیگه از این گه خوریا نمیکنه برا پسرم چی پختی؟!!

خوبه به ما رسید آدم شد براتون و گرنه  تا نصفه شب هم بیرون 

گشنه و تشنه بود  براتون مهم نبود کی میاد کی میره....

من هفت روز پیش شدم ۴۱

ای جانم پس هم سن هستیم 

من ۱۶ ساله ازدواج کردم

بی تجربه نیستم ولی خب مادرش هم پیر شده 

فک میگنه پسرش رو زجر میدم 

ولی الانا هر چی میخوام رو باید انجام بده قبلا اینطوری نبودم یه ادم ساده بساز بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با بی تفاوتی و کم محلی روشون رو کاملا کم کردمدیگه از این گه خوریا نمیکنه برا پسرم چی پختی؟!!خوبه ...

دقیقا 

خیلی دلشون میسوزه براش کلفت بگیرن کاراشون رو بکنن انگار ما بچه ننه بابامون نبودیم 

پدر ما رو در اوردن الان ک یه کمی ب فکر خودم هستم شدم شمز

رفتم برا جدایی کلی نفرینم میکرد علم تکیه شون رو میگرفت و نفزیتم میکرد یه جاریم سرطان داشت و مرد همش ...

دیونست مگه همش نفرین می‌کنه. چقدر باید دل سیاه داشته باشن که این طوری نفرین کنه. نمی‌دونم این مادرشوهرا چی از جون عروس می‌خوان که انقد اذیت میکنن. 

برای من شوهرم وقتی ازدواج کردیم خیلی اضافه وزن داشت بعد کم کم لاغر شد هر بار منو میدید می‌گفت وای فلانی چقدر چاق شدی این چه شکمیه که درآوردی. وای چرا آنقدر پیر شدی چقدر چین و چروک برداشتی. کلا دیونه ست انگار می‌خوان ثابت کنند که من پیر و مریضش کردم. یه بار دیگه طاقت نیاوردم گفتم من وقتی ازدواج کردم با پسرت اول شکمش میومد تو خونه بعد خودش تو خونه تو چاق شده بود و کبد چرب گرفت اما از وقتی با من ازدواج کرده لاغر شده می‌گفت نه این‌ چاق شده تو نمی‌بینی 😐😐😐 پیر هم شده. تو دلم گفتم گمشو بابا زنیکه نفهم 😒😒. 

ای جانم پس هم سن هستیم من ۱۶ ساله ازدواج کردمبی تجربه نیستم ولی خب مادرش هم پیر شده فک میگنه پسرش رو ...

قربونت عزیزم منم ۱۵ ساله که ا زدواج کردم صد در صد بی تجربه نیستی اتفاقا زمان نشان داده که عروسای مثل موقعیت شما موفقترن تو زندگی

دیونست مگه همش نفرین می‌کنه. چقدر باید دل سیاه داشته باشن که این طوری نفرین کنه. نمی‌دونم این مادرشو ...

کم دارن بدبختا

مردا انقد خودخواه هستن ک تو رابطه ای ک اذیت بشن نمیمونن

زر زیادی میزنن دیگه 

اره خانما راس میگن نباید محل بدیم