2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 68 پست
انگار من دارم پسزش رو شکنجه میکنم

بهش میگفتم اینی که سپردی به منش 

می‌سپارم دست ننه اش

اوایل عروسی مادرشوهر یه وری منم اینجوری بود ولی نه به این رکی

زنگ میزد هر روز که چی پختی برا پسرم؟!!

منم اوایل بدم میومد ولی خجالتی بودم

کاملا توضیح میدادم

بعد چند وقت به خودم اومدم  کم کم جواب نمی‌دادم

مادر حرومیش زنگ میزد به خودش که زنت تلفن خونه رو جواب نمیده !!

بعد اول زندگی  ما دعوامون میشد دیگه کم کم دو تایی کوتاه اومدن و من مجبور باشم زنگ میزنم

اره اینم نکاه میکنه انگار من ساواکی هستم

نزار شوهرت بفهمه  این افکار رو راجبش داری

مثلااون موقه عصبی میشی از تیکه انداختن یا جواب محترمانه و مقتدرانه میدی یا یه قیافه ی غمگین به خودت میگیری و یه نظر به شوهرت بکن و دوباره سرت رو پایین بگیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم اره فک کنم بهتر باشهب هر جال ک پسزشون زیر دست منه هر چی هم بگن فایده ای نداره منم هر کاری دوس دا ...

دقیقا بیشتر ازهمین حرصشون میگیره واینکه میگی یه بار رفتی شوهرت اونجوری گفته بهشون الان میخاد خودی نشون بده😅

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
بهش میگفتم اینی که سپردی به منش می‌سپارم دست ننه اشاوایل عروسی مادرشوهر یه وری منم اینجوری بود ولی ن ...

ایتم همینه 

همش میگه مثل این کجا گیر میاری 

بزار لای نون بحورش انقد رامه حالا انگار برا من چیکار کرده سفر خارچی برده ویلا خریده طلا خریده یا بهم ماهی ۱۰ تومن پول تو جیبی میده والا کار خاصی هم نگرده 

دقیقا بیشتر ازهمین حرصشون میگیره واینکه میگی یه بار رفتی شوهرت اونجوری گفته بهشون الان میخاد خودی نش ...

دقیقا میدونن پسرشون بی من نمیتونه متم کلا ادم بی تفاوتی هستم کسی برام مهم نیست 

🤣🤣

اخه شوهر من بچه نیست کچند باره میگهیه بارم گفت ب خواهرشوهرات چرا احترام نمیزازی

🤣 اره صبح ب صبح برو دست خواهرشوهراتو ببوس

غیر مستقیم داره بهت دستور میده

چندسالته؟

ن اصلا نمیگم ولی من کاری ک دوس داشته باشم میکنم ب کسی هم جواب پس نمیدم

چشمم روشن پس شوهرت چکارس😄 دختره ی چش سفید نری این حرفو به شوهرت بگی (الکی مثلا من مادر شوهر شدم😂😂)اتفاقا هر کاری میخوای بکنی به شوهرت بگو احترامش رو نگه دار خودت تو نظر شوهرت بزرگ میشی

خوشبخت باشی انشالله😘😘😘😘

ایتم همینه همش میگه مثل این کجا گیر میاری بزار لای نون بحورش انقد رامه حالا انگار برا من چیکار کرده ...

ببین حرف منو گوش بده  هر جور دوست داری زندگی کن

تلفناش رو یکی نه یکی بعد چند تا یکی جواب بده محترمانه

مختصر مفید 

اصلا حرفا و رفتارشون برات مهم نباشه و گرنه در عرض ۵ سال

هر بیماری فکر کنی گرفتم یا رو مرزم