2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به عنوان کسی ک ترازش ۱۰۰۲۰ هستش میگم کنکور اگه واقعا بخونی قطعا میاری   ولی به شرطی ک بخونی ن وقت تلف کنی شروع کن از همین فردا ک از همین الانم دیره 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
اااره از الان مشاور بگیراینقد زود شروع کردی هرجا بخوای میاری

مرسی واقعااا💔🙂چون خودم خیلی ناامید شدم 

و بین یک دوراهی گیر کردم اینکه مشاور تحصیلی بگیرم بهتره و یا تو آزمونهای قلمچی ثبت نام کنم

سلام گلم ببین این سوال اکثر کنکوریا هست که اشتباهه چرا چون شما هر چقدم زمان داشته باشی برای مطالعه ولی درست و اصولی نخونی پیوستگی نداشته باشی یه روز بخونی یه روز نخونی رک بگم نتیجه نمیگیری 

اما همیشه برد با اونیه که بدون این جور سوالا برنامه میریزه از حواشی خودشو دور میکنه میخونه هم درسشو داره هم تفریح و از زمانش به خوبی استفاده کنه 

اگر اینارو رعایت کنی حتما نتیجه میگیری 

BLOCK YOUR HEART AND Pin Your mind🎶💞
مرسی واقعااا💔🙂چون خودم خیلی ناامید شدم و بین یک دوراهی گیر کردم اینکه مشاور تحصیلی بگیرم بهتره و ی ...

اگر میخوای ففط یکیشو انجام بذی مشاور بگیر 

ازمون میتونی پی دی افشم دانلود کنی

موفق باشی♥

من آذر شروع کردم و خیلی پیشرفت داشتم

تو میترکونی

تابستون فرصتیه ک از دستش ندی بازیو بردی🥲

منابع مورد نیازتو تهیه کن 

متناسب با سطحت باشه ولی کلی کتاب تلنبار نکن بخری نصف از اون بزنی نصف از این چون به درد نمیخوره از هر کتابت یکی نهایت دوتا منبع بخر درست بخون 

مثل این بچه هایی هم نباش که تمام وقتشونو این کلاس و اون کلاس و با فیلم آموزشی میگذرونن باید یه فضا برای آموزشت باشه که بعد بری سراغ تست زنی 

ترجیحن خودخوان پیش برو مگر برای مطالبی که واقعا بلد نیستی کلاس ثبت نام کن یا مثلا فیلم آموزشی ببین 

بعد اگه هم میخوای مشاور بگیری حتما دقت کن برنامه شخصی متناسب با سطح خودت بده 

منابع مورد نیازتو تهیه کن متناسب با سطحت باشه ولی کلی کتاب تلنبار نکن بخری نصف از اون بزنی نصف از ای ...

چشم حتما 

ولی متاسفانه شرایط مالی خانوادم خیلی اوکی نیست و واقعا تو خرید کتاب هر روز جر و بحث دارم با خانواده‌  واقعا خسته شدم 

با اینکه سطح درسیم واقعا عالیه😔💔

چشم حتما ولی متاسفانه شرایط مالی خانوادم خیلی اوکی نیست و واقعا تو خرید کتاب هر روز جر و بحث دارم با ...

درک میکنم عزیزم الان شرایط اکثر جامعه همینه 😿

ببین اگر پس انداز داری از اونا بردار یا مثلا خرد خرد تهیه کن کتاباتو یهو ماه اول برای تمام پایه هارو نخر 

میتونی کتاب دست دو هم بخری قیمتش پایین تره یا از دوست و آشنا اگه دارن بگیری