2777
2789
عنوان

درس و کنکور

242 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها😭دارم سکته میکنمممم

امسال کنکور دارم و همش به بهانه های مختلف درس نخوندم/: و تابستون هم داره تموم میشه

کلاس انلاین هم ثبت نام کردم و متاسفانه خیلیی از جلسه هارو ندیدم و عقبم😭بنظرتون اگه واقعااا از فردا بچسبم به درس پرستاری میتونم بیارم؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🙁از منی ک کنکور دادم دو بار ب تو نصیحت از الان میتونی پزشکی و دندون هم بیاری

ممنونم از‌ راهنمایتون. میشه بپرسم شما چی قبول شدین؟ چجوری بخونم؟ ۱۰ ساعت کافیه در روز؟

🙁از منی ک کنکور دادم دو بار ب تو نصیحت از الان میتونی پزشکی و دندون هم بیاری

خب چجوری میشه سه پایه رو همزمان پیش برد؟

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

وقتت خوبه تایک کافی داری استرس نداشته باش همه درسارو چند بار میتونی بخونی رتبه عالی و زیر هزارم میتو ...

وای چقدر شماها خوبین😂🥰با روزانه ۷ ساعت شروع کنم کم نیست الان؟

منم تقریبا مثل شما، رشتتون میتونم بپرسم؟ اگه تجربی هستین میاین باهم بخونیم؟

تجربی نیستم عزیز ، حسابداری ام

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

ممنونم از‌ راهنمایتون. میشه بپرسم شما چی قبول شدین؟ چجوری بخونم؟ ۱۰ ساعت کافیه در روز؟

من منتظرم ببینم معلمی قبول میشم یا ن دعا کن برام  .فیلم هایی ک ثبت نام کردی رو ببین و هر مبحثی ک درس دادن رو بخون و تست بزن بعد فیلم نگران نباش ۱۰ ساعت فوق العادس واقعااا 

یونگی بعد سربازی میاد خواستگاریم🐈🦥
وای چقدر شماها خوبین😂🥰با روزانه ۷ ساعت شروع کنم کم نیست الان؟

نه از ۶ ساعت شروع کن از مهر بکن ۹ ساعت بعد بکن ۱۰ بعد ۱۱ اخراش ۱۲ قول میدم رتبت عالی بشه 

یونگی بعد سربازی میاد خواستگاریم🐈🦥