2777
2789
عنوان

جوش صورت

607 بازدید | 20 پست

کسی شده بادکترفتن جواب نگیره جوشاش نره ومنافذش بسته نشده باشه پوستش شل باشه؟من خیلی دکتررفتم جواب نگرفتم بنظرتون پیش این طب اسلامی برم خوبن؟کاری میکنن برجوش واینچیزا .توقم فقط ایتت الله تبریزی میشناسم خوبه برم پیشش

من خودم قبلنا زیاد،جوش میزدم یه بار اینترنت خوندم یکی از نشانه های کیست جوش صورت هست.با خودم گفتم من ک عمرا کیست ندارم..خدا خواست ما یه روز رفتیم سونو کردیم دیدم کیست تخمدان ۳سانتی داشتم. کیستم ک برطرف شد.جوهای صورتم همـرفت..البته حیلی جوش میزد بعد برطرف شدن کیست.جوش میزد ولی خیــــــــــــــلی کم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم دکتر نرو خواهرم قبلاً هرروز دکتر بود هیچ نتیجه ای نگرفته الان که مدتیه نرفته یه دونه جوشم ندا ...

ازهیچی نتیجه نگرفتم همش فقط بری هفته بودصورتمم بدترداغون کرده ،ازایشون خیلی تعریف شنیدم اماخودشون نیستن مشهدبرتحقیق رفتن نمیدونم برم یانه دودلم 

من خودم قبلنا زیاد،جوش میزدم یه بار اینترنت خوندم یکی از نشانه های کیست جوش صورت هست.با خودم گفتم من ...

منم کیست داشتم چندوقت پیش رفتم سونوگفتن نداری اماخیلی میزنم خیلی .میترسم برم حجامت کنن .منکه ازخون دیدن حالم بدمیشه وپس میفتم حجامت کنن جنازم زمین میمونه خونمم خیلی غلیظه گفتن بایدحجامت بشی

منم کیست داشتم چندوقت پیش رفتم سونوگفتن نداری اماخیلی میزنم خیلی .میترسم برم حجامت کنن .منکه ازخون د ...

ببین اگه پوستت چربه مدی پن آبی(صابونه)مخصوص پوست های چرب بگیر اگه خشک هس مدی پن صورتی مخصوص پوست های خشک بگیر صورتت رو روزی دوبار باهاش بشور اولش پوست صورتت پوسته پوسته میده بعدش کم کم جوشات میره و پوستت بهش عادت میکنه دیگه پوست نمیده من خیلی جوش میزدم اما باهمین جوشام رفت عالی شد.از داروخانه بخر

مهسا جان برو پیش متخصص هومیوپات

منم خیلی جوش میزدم.دوهفته پیش رفتم‌ پیش هومیوپات دو تا قرص و یه قطره داد الان خیییلی بهتر شده جوشام.تو اینترنت سرچ کن خیلی طب جالبیه.کجا ساکنی؟؟

هر کس بد ما به خلق گوید،ما چهره به غم نمیخراشیم،ما خوبی از او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم...
ببین اگه پوستت چربه مدی پن آبی(صابونه)مخصوص پوست های چرب بگیر اگه خشک هس مدی پن صورتی مخصوص پوست های ...

صابون گوگردبهم دکترداداصلابدردنخور .اینکه میگین قیمت چنده؟نمیدونم پوستم هم چربه هم خشک درعین براق بودن خشکم هس

چرا نمیتونی قرص بخوری؟؟

حالم بدمیشه ازقرص متنفرم هرجاهم میرم فقط قرص میدن تاقطع میکنم بازمریضه جوشام وی محلول میدن ک بهم جوشام خشک میکنه وپوستم خشک میشه وپوسته میشه بعدقطع بازبرمیگردن

صابون گوگردبهم دکترداداصلابدردنخور .اینکه میگین قیمت چنده؟نمیدونم پوستم هم چربه هم خشک درعین براق بو ...

۱۸هزازتومنه اما عالیه رفتی داروخونه اونجابگو خودشون بهت میدن اما به نظرم باید پوستت چرب باشه چون پوست چرب اکثرا جوش میزنه

حالم بدمیشه ازقرص متنفرم هرجاهم میرم فقط قرص میدن تاقطع میکنم بازمریضه جوشام وی محلول میدن ک بهم جوش ...

قرص های طب هومیوپات خیلی خییییلی ریزه و اینکه مکیدنیه اذیت نمیشی من که نتیجه گرفتم حالا باز میل خودته عزیزم.یه تحقیق در موردش بکن.

هر کس بد ما به خلق گوید،ما چهره به غم نمیخراشیم،ما خوبی از او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم...