2777
2789
عنوان

و کات دوم🤦‍♀️

305 بازدید | 26 پست

سلام

من حدود یه ماه پیش رابطه چهارسالم کات شد

و بعدش اتفاقی با شخصی مجازی اشنا شدم و امروز دوباره کات شد

هر چند حس خاصی بهش نداشتم

ولی احساس میکنم دلیلش اینه که خودمو همش کمتر از بقیه دخترا میبینم، فکر میکنم این باعث میشه طرف نسبت بهم حس خوب اولو نداشته باشه وقتی میبینه من خودمو دوس ندارم

و دست خودم هم نیست این مشکلم

طی یه سری مشکلات اینجور شدم

نمیدونم چیکار کنم💔

خسته نباشی دلاور

من یه بانوی حس ششمی‌ام ، احساسم نعمت بزرگ خداست ☺️💚 من هشت ساله انرژی خوانی انجام میدم ، ف،،ال ت،،اروت میگیرم ، شماره تماسم برای ف آ ل 09184649439 ،،، لطفا توقع ف آ  ل رایگان نداشته باشین قشنگای من 🥰 من شغلم اینه و یکی از منابع درامدیم هست ، ممنونم که منو درک میکنین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

خیلی زود دوباره وارد رابطه شدی باید بخودت زمان بدی یکم ذهن و قلبت اروم بگیره

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میفهمم چی میگی 

من تصمیم گرفتم همون حرف و رفتاری که اول به ذهنم میرسع و به دهنم میاد رو نگم 

چون خیلی ساده لوحانه حرف میزنم بدون هیچ اعتماد به نفسی 

تمرین و تکرار میخواد 

در حال ترمیم❤️‍🩹تو این عمر کوتاه فراموش نکن کیا برای لبخندت تلاش کردن 

اتفاقا من متوسط روبه خوب هستم ولی همش به رلم میگم پرنسسم همه چی تمومم مثل من پیدا نمیشه و خیلی تاثی ...

دقیقا منم تو رابطه قبلیم تا وقتی با سیاست رفتار میکردم همه چی خوب بود

ولی بعد اینکه این رفتارمو نشون دادم همه چی خراب شد

اتفاقا من متوسط روبه خوب هستم ولی همش به رلم میگم پرنسسم همه چی تمومم مثل من پیدا نمیشه و خیلی تاثی ...

کار درست رو تو میکنی 

هر کی غیر این بوده چوبشو خورده

در حال ترمیم❤️‍🩹تو این عمر کوتاه فراموش نکن کیا برای لبخندت تلاش کردن 

کار درست رو تو میکنی هر کی غیر این بوده چوبشو خورده

بعد خب پولدار نیستیم ولی نمی‌گم کمبود دارم همش میگم هر چی بخوام برام میخرن و تو خونمون هم بهم احترام کامل میذارن و در صورتی میتونی منو داشته باشی که بتونی شرایط بهتر از این رو واسم فراهم کنی 

دختر اگر خودش رو کوچیک و خار کنه فاتحه اش خوندس

بعد خب پولدار نیستیم ولی نمی‌گم کمبود دارم همش میگم هر چی بخوام برام میخرن و تو خونمون هم بهم احترام ...

من اواخر کاملا برعکست رفتار کردم

هوففففف

کاش همچین کارایی نمیکردم

بعد خب پولدار نیستیم ولی نمی‌گم کمبود دارم همش میگم هر چی بخوام برام میخرن و تو خونمون هم بهم احترام ...

میگفت نمیتونم با کسی بمونم که برای فرار از خونه پدریش میخواد ازدواج کنه💔