2777
2789
عنوان

کورتون درمانی

140 بازدید | 10 پست

از دیشب که دکتر بم گفت باید کورتون مصرف کنی دارم گریه میکنم زحمت کشیدم ۳۰ کیلو کم کردم جونم دراومده حالا همش برمیگرده دیگه هم کم نمیشه:) حالم افتضاحه خدا نمیزاره یکم یه چیزی بهم مزه بده خیلی دلم گرفته ازش خیلی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم نگران نباش بعد قطع مصرف کورتون وزنت برمیگرده کورتون باد میاره فقط

قط نمیشه که تا اخر عنر باید مصرف کنم خود دکتر گف تا ۵۰ سالگی من دیگه سر میری هیکل مورد علاقمو میخوام چکار من همینجوریشم پره باده بدنم😭

قط نمیشه که تا اخر عنر باید مصرف کنم خود دکتر گف تا ۵۰ سالگی من دیگه سر میری هیکل مورد علاقمو میخوام ...

عزیزم نمیشه وزنتون کنترل کنید ؟!مثلا ورزش کنید تغذیه مناسب که حداقل افزایش وزنتون هم کم باشه نه زیاد

نگران نباش ایشالله به سال نکیشده دوره درمانتون کامل میشه 

عزیزم نمیشه وزنتون کنترل کنید ؟!مثلا ورزش کنید تغذیه مناسب که حداقل افزایش وزنتون هم کم باشه نه زیاد ...

بابا بخدا من کل زندگیمو ن چیزی خوردم دائم رژیم بودم ولی چاقیمون ارثیه من نمیخوام نرمال میخوام لاغر باشم خسته شدم هر چی لباسارو با حسرت نگاه کردم ارزوهام به هیچ کدوم نرسیدم نمیدونم چرا خدا دوست داره منو عذاب بده

به خاطر یه آمپول اونم هر شش ماه یک بار 😒عزیزم کسی رو سراغ دارم طول چهار سال هر روز کورتون استفاده م ...

خب درجه ها فرق میکنه بعدم چه اون چه این وزنو افزایش میدع دیگه