2777
2789
عنوان

حالم از همه آدما بهم میخوره

196 بازدید | 9 پست

دلم میخواد برم تو اتاقم دیگه بیرون نیام ،یا برم یه جایی که هیچکسو نشناسم ،تنهایی مطلق باشه چقدر آدما خودخواه و ظالم و حسود و بی لیاقتن

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهات کاملا موافقم

وقتی میگه همه شامل من و شما هم میشه 🤦😁

اینهمه تنفر نشانه خوبی نیست ؟! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

من نمیفهمم چرا انقدر افسردگی زیادشده چرا انقدررر همه فردگراشدن تو جمع ان ولی تنهان تهش توفکرن پرازدغ ...

نمیدونم قدیم چرا همچی خوب بود همچی رنگی بود ،اصلا از بوی همچی لذت میبردی ولی الان از هیچی لذت نمیبری یا شایدم من اینطورم ،قدیم وقتی لوازم التحریر میخریدم از ذوق خوابم نمی‌برد ولی الان هیچ حسی ندارم بهش ،اصلا همچی بی حس و بی رنگ ،همچی رنگ غم گرفته به خودش

وقتی میگه همه شامل من و شما هم میشه 🤦😁اینهمه تنفر نشانه خوبی نیست ؟!

درکش میکنم حتی اگه اون فرد من باشم چون خودمم از دست بیشتر آدما کشیدم

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
نمیدونم قدیم چرا همچی خوب بود همچی رنگی بود ،اصلا از بوی همچی لذت میبردی ولی الان از هیچی لذت نمیبری ...

ببین چون تکنولوژی با تموم خوبی هایی ک داشت همه چیز رو دم دستی کرد ادمها هرچیزی تو لحظه بخان فراهمِ و براچیزی زحمت نمیکشن که شوق رسیدن باشه من یادمه قبلا انبه خیلی گرون بود و ادم همون ی بار ک میخورد واقعا مزه داشت الان اوتقدر همه جاپرشده دیگه حتی اون عطر و طعم قبل رو نداره فکر کن این مثال براهمه چیز باشه از قرارهای عاشقانه تا....

ی گوشی دادن دستمون و هرکس تو دنیای گوشیش غرق شده هرچیزی بخاییم تو همین گوشی هست حتی خریدکردن