2777
2789
عنوان

حامیم

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 25 پست
اینهمه آدم چرا قلبمو باید ب تو میدادمچرا باید بشم عاشق اونی ک من و اصلا نمیخادم

خر شدیم هممون....

درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچوقت نفهمیدم با چه مدرکی میگفتن دختر عروسه تازه دوست دخترشم هست واقعا هیچوقت منبعی نداشت

نمی‌دونم منم باورم نمیشه ولی همه میگن بدون اینکه خودش اشاره ای کرده باشه بهش

درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)

[QUOTE=349154006]خر شدیم هممون....[/QUOTE

یچیزی بگم اصلا هیت نیست بیشتر راهنماییه یکی از دوست های من یه مدت عاشق یه سلبریتی بود ۳ ۴ سال خیلی دوستش داشت به حدی که براش گریه میکرد میمرد براش بزور میرفت میدیدش تا ۳ ۴ سال پدر مارو به عکس ها و همچی اون درآورد اینقدر دوسش داشت رفت با نزدیک ترین آدم‌اون فرد رابطه داشت تا فقط بتونه با اون بگرده الانم یکی دو سال از سرش افتاده اصلا براش مهم‌ نیست طرف ما هم دیگه ازش صحبت نیمکنیم چون اصلا دیگه از اون طرف صحبت نمیکنه تهش از سرت میوفته جدی میگم

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

[QUOTE=349154006]خر شدیم هممون....[/QUOTEیچیزی بگم اصلا هیت نیست بیشتر راهنماییه یکی از دوست های من ...

میدونم عزیزم ممنون 

میدونم عزیزم ممنون

قربانت زیاد بهش فکر نکن من بعد اینکه دوستم اینطوری کرد اصلا علاقه به اون طرف اصلا نداره

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

قربانت زیاد بهش فکر نکن من بعد اینکه دوستم اینطوری کرد اصلا علاقه به اون طرف اصلا نداره

درسته