2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نگف رشدش متوقف شده اینجور مواقع کورتاژ میشه من تو ۷هفته بچه رشدش متوقف شده بود چند روز بعد مجدد تکرار کن با این مقایسه کن امیدوار م اشتباه شذه باشه

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

عزیزم نگف رشدش متوقف شده اینجور مواقع کورتاژ میشه من تو ۷هفته بچه رشدش متوقف شده بود چند روز بعد مجد ...

فقط گفت رشدی نکرده و الان پنج هفته ای البته پریودیهام هم نامنظم بود ۴۴ روزبعد از روزاول پریودی رفتم بتام ۳۰ بود تازه

فقط گفت رشدی نکرده و الان پنج هفته ای البته پریودیهام هم نامنظم بود ۴۴ روزبعد از روزاول پریودی رفتم ...

عزیزم ناراحت نباش اگه نشد قسمت نبوده سخته خیلی میدونم😭💔

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

متوجه نشدم که هم گفتید ۸هفته ۵هفته

مگه نمیگید سونوگفته ۵ هفته 

حساب کن بشه ۸ هفته بعد برو سونو دوباره 

لطفابرای بچه ام یک صلوات بفرستید  برای خوب شدن مادرم یه حمدبخونید🙏🏻😭

بله یه سقط هم قبلا داشتم

عزیزم منم دوتا سقط داشتم دکترم اینبار ک باردار شدم سرخود برام انوکسا و اسپرین نوشت منم استفاده کردم موند همه چیزش هم عالی بود اما ماه اخر بی دلیل از دست دادم الانم حالم بده ۴ماهه بسپر بخدا نمیدونم چی شد اصلا حتما همه ازمایشات انجام بده بعد باردارشو من ی بچه دارم، شما داری فرزند

متوجه نشدم که هم گفتید ۸هفته ۵هفتهمگه نمیگید سونوگفته ۵ هفته حساب کن بشه ۸ هفته بعد برو سونو دوباره

عزیزم الان هشت هفتشه بچه تو ۵هفته مونده