2777
2789
عنوان

بچه ها تورو خدا برام دعا کنید

99 بازدید | 15 پست

ماه سوم بارداری رفتم امروز از صبح کار داشتم تا عروب کمرم داره نصف میشه از درد نکنه بچم طوریش شده توروخدا دعا کنید شاغلم کار خونه هم باید انجام بدم تورک به خدا😭😭😭😭😭نگرانم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم سعی کن رعایت کنی دیگه بارداری های امروزی مثل قدیم نیست ک بشه هزارو یک جور کار انجام داد.. 

منم حامله م بعضی وقتا شده ماه ب ماه پامو از خونه نزاشتم بیرون.. تو خونه م فقط کارای مهمو مث آشپزی و حمام کردن و.. انجام دادم .. دیگه مجبوریه باید این ۹ ماهو تحمل کرد 

خودت رو خدایی نکرده تو دردسر لکه بینی و سرکلاژ و اینجور چیزا ننداز 

مرخصی بگیر 

نترس هیچی نمیشه

اگر جنین سالم باشه از هر لحاظ غیر ممکنه بیافته مگر ضربه شدید

جنین هایی میافتن که مشکل دارن که اونم اوایل بارداری

ولی بهتر ب خودت فشار نیاری چون خودت بیشتر اسیب میبینی 

الان اون بدن داره همزمان برا دو نفر غذا و انرژی تامین میکنه(البته بیشتر اولویت بدن جنین، بدن غذای پیدا نکنه  شده از استخونات تامین میکنه، نخوری و نرسی ب خودت، فقط تو اسیب دیدی )

عزیزم سعی کن رعایت کنی دیگه بارداری های امروزی مثل قدیم نیست ک بشه هزارو یک جور کار انجام داد.. منم ...

نمیتونم مرخصی بگیرم استفا فقط میتونم بدم همین کارم پارسال بل بدبختی پیدا کردم

بیمه کردنتاگر بیوه ای نهچون بعد زایمان میری مرخصی بارداری و حقوق خواهی گرفت

نه بیمه ای نیست من معلم بهداشت مدرسه غیر دولتی ام دوتا مدرسه منشی اموزشگاه هم هستم 

خب لااقل کارای خونه رو یکاریش بکن همسرت کمک کنه مادرت بیاد کمکت یا کمکی بگیر

تنهام مادر شوهرم دو قدمی منه یه بار زنگ نمیزنه زنده ای یا مرده مادر خودمم حاظر نیست از جای گرم ونرم خودش دل بکنه بیاد کمکم . شوهر بیچاره مم ظرف های شام ومیشوره ونهایت لباس بشوره پهن کنه اون بدبخت هم صبح تا شب سرکاره