2777
2789
عنوان

ماهی خوشمزه

604 بازدید | 13 پست

دوستان انقدر قزل و سالمون خوردم زده شدم...ماهی حلوام هفته پیش گرفتم ی کوچولو بود شد ۹۰.بزور دوبسته شد ک اونم بد طعم بود . بیزحمت ی ماهی خوشمزه غیر شیر و حلوا ک هم طعم عالی داشته باشه بهم معرفی میکنید..

تچکر😘

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوریده هموناست ک شبیه قزله ؟ ولی باریکتره و کوچیکتر؟ اخه تیغ خیلی داره اونا

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
ماهمون قزل آلا میخریم از پرورش ماهی 😋😋😋😋خوشمزه هم هس

قزل من تازه بودنی دوست دارم..تو فریزر ک میمیونه یکی دوماه بوی بدی میده 

.هرچیم تومواد میخوابونم بازم بو میده😓🤕😷

قزل من تازه بودنی دوست دارم..تو فریزر ک میمیونه یکی دوماه بوی بدی میده  .هرچیم تومواد میخوابون ...

نگو دیگه من تو فریزر دارم باز نمیخورمش میمونه رو دستمون

«سلامتی آقا امام زمان (عج) صلوات»«انشالله به زودی مامان بشم صلوات» 
سرخش میکنین یا ی جور دیگه درستش میکنین

سرخش میکنیم کباب هم میکنیم خیلی خوشمزه میشه .قبل سرخ کردن سیر وآبلیمو میزنم میزارم میمونه بعد سرخ میکنم شکم پر روهم سیر وپیاز ریز خردمیکنم تو روغن سرخ میکنم اب لیمو وشوید هم میزنم پرمیکنم شکم ماهی میدوزم بعدماهی روسرخ میکنم عالی میشه😋😋😋

ماهی جنوب کدومش خوشمزه تره؟ قدیما ۳ماه قشم زندگی کردیم بخاطر شغل پدرم...وای ک طعم ماهی هاشون هنوز زیر دندونمه...

ماهی جنوب کدومش خوشمزه تره؟ قدیما ۳ماه قشم زندگی کردیم بخاطر شغل پدرم...وای ک طعم ماهی هاشون هنوز زی ...

ماهى سرخو تازه محشره سنگسر وكفشك هم خوشمزه است

فقراتشى است كه خوبيها راميسوزاندثروت پرده اى كه بديهاراميپوشاند
ماهى سرخو تازه محشره سنگسر وكفشك هم خوشمزه است

ممنون گلم

ماهی جنوب کدومش خوشمزه تره؟ قدیما ۳ماه قشم زندگی کردیم بخاطر شغل پدرم...وای ک طعم ماهی هاشون هنوز زی ...

ماهی قباد. .ماهی های  جنوب  خوشمزه تره

برا مامان شدنم یه صلوات میفرستی🤗مرسی😘

دوستان ماهی شوریده و شیر جنوب عالین حتما تست کنید

درضمن چون خودم و شوهرم وقت نمیکنیم بریم خرید ما از این سایت ماهی تازه جنوب میخریم،  www.mahirooz.ir به تمام دوستان و آشنایانمونم گفتم اونا هم میخرن. هروقت خرید کردیم سریع و تازه برامون فرستاده

دوستان ماهی شوریده و شیر جنوب عالین حتما تست کنید

درضمن چون خودم و شوهرم وقت نمیکنیم بریم خرید ما از این سایت ماهی تازه جنوب میخریم،  www.mahirooz.ir به تمام دوستان و آشنایانمونم گفتم اونا هم میخرن. هروقت خرید کردیم سریع و تازه برامون فرستاده