2777
2789
عنوان

بچه ها دیشب من خیلی خیلی حالم بد بود کفر گفتم امشب بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 1626 بازدید | 62 پست
خدا نمیخاست بچه هاتو بگیر عزیزم خدا اهل معامله نیست انقدم مغرور و خشن نیستفقط خاسته بگه هستم پیشت حس ...

حرفت درسته. خدا خواست بهم نزدیکتر بشه چون خودش میدونه چقدر دلشکسته ام. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا وجود داره 

ولی فقد داره منو دق کردن میده 

یذره توجه نمیکنه، اصلا صدامو نمیشنوه

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
پس کی شوهربیشور منو‌خانواده ی عوضیش تاوان میدن آه قلب شکسته رو هم بشنوهههههه دیگع

گلم تاوان میدن. فدای دل شکسته ات. منم خیلی دلم گرفته از کارهای همسرم. دلتو بسپار به خدا. امیدوارم هرکی اذیتت میکنه از زندگی و شوهرت دور بشه

عاشقتم خداجونمممممممممممممممممممم❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤ ...

عزیزم. چقدر خوبه که عاشق خدایی زندگیت همیشه شاد باشه

من همش کفرمیگفتم خدا جووووری حالمو گرفت ک میگم زندگی قبل این اتفاق بهشت بوده قدرشو ندونستم...برای زن ...

همین که خدا ما رو به خودمون اورده یعنی به فکرمونه. الهی که حالشون زود خوب بشه. براش حمد میخونم. دلم برای بچه اش گرفت

همین که خدا ما رو به خودمون اورده یعنی به فکرمونه. الهی که حالشون زود خوب بشه. براش حمد میخونم. دلم ...

ممنونم .بچه هاش دیگه طاقت دوریشو ندارن،خودش بستریه... ما داریم ذره ذره آب میشیم...خدا خودش کمکش کنه و بمونه برامون.

من میگم خدا اینقد بخشنده هست ک تو حال بدی کفر بگیم..باید خودشون بدونه چ حال بدی داشتیم و ته دل نبوده ...

خدا مهربونه. فقط گاهی ما رو گوشمالی میده که ببین از اینم بدتر هست. همین یعنی دوستمون داره.

ممنونم .بچه هاش دیگه طاقت دوریشو ندارن،خودش بستریه... ما داریم ذره ذره آب میشیم...خدا خودش کمکش کنه ...

ای وای من. الهی. خدا به دل بچه هاش رحم کنه. امیدی هست؟ منظورم اینه رو به بهبودیه؟

هیچ ادم عاقلی نمیگه خدا وجود نداره خدا و دین هم هیچ ربطی به هم ندارم کسایی که ادعا دارن روشنفکرن به ...

من حالم خیلی بد بود. تنها بودم بدون همدم. دلم خیلی گرفت. حتی اون موقع که میگفتم نیست داشتم کنار خودم احساسش میکردم