2777
2789
عنوان

بچه ها دیشب من خیلی خیلی حالم بد بود کفر گفتم امشب بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 1626 بازدید | 62 پست
منم امروز کلی کفر گفتم ولی چیکار کنم😭😭😭😭😭به خدا که خسته ام،، بریدم،،، از همه چیز و همه کس نا ام ...

حالتو میفهمم. حال دیشب منو داری. حق بهت میدم ولی سعی کن دلتو صاف کنی. فقط باید صبر کنیم

اره خدا هست. چون هست و دلم ازش گرفته بود کفر گفتم. اره دخترم سالمه خدا رو شکر

هیچ وقت از خدا دلت نگیره

شاید توی اون لحظه خدا بخواد امتحانشون کنه ببینه اصن ما این همه دم میزنیم پای عمل هم که میرسه هستیم یا نه 

خدا تنها کسی هست هرجا هم بری بازم تهش باید به خودش  رو بیاریم

حتی فرعون هم که ادعای خدایی داشت میدونست خداوند تنها معبود روی زمین هست

انشاءالله که خودتون و بچتون همیشه سالم باشین

در گذشته بازاری بوده به اسم بازار برده ج.ن.س‌ی.نشانه اون هم این بود که زنانی که در آنجا برای فروش بودند ساق پا و مچ پاهاشون پیدا بوده و خریدار بر اساس مچ و ساق پای زن ،اون رو برای بردگی ج.ن.س.ی انتخاب میکرده . و اما امروز این رفتار به عنوان مد به کار می رود بدون آنکه مردم بدانند(اگاهانه انتخاب کنیم نه ندانسته)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه کفر فقط ادمو سنگین می‌کنه یه ناراحتی شدید تو قلب حس میشه این همه امام و پیغمبر تو سختی بودن ما ک ...

اره درسته ولی خب انقدر یه موقع زندگی سخت میگیره که ادم جز خدا کسی رو نداره وقتی ناامبد میشه کفر میگه

ولی استارتر خدا خیلی دوست دارهو همین طور همه کسایی که تو این تاپیک هستند

ممنون گلم. اره حتما خدا همه بنده هاشو دوست دارن. ما بعضی وقتها لطفشو نمی بینیم. 

ولی استارتر خدا خیلی دوست دارهو همین طور همه کسایی که تو این تاپیک هستند

منم همه دوستامو اینجا دوست دارم. من خیلی تنهام مشکلاتمو به خانوادم نمیگن چون مریض احوالن. فقط شماها بهم تسکین میدید خیلی خیلی دوستای مهربونمو دوست دارم

زنده باشی گلمم. برات حمد خوندم امیدوارم حال دلت خوب بشه

ممنونم عزیزم❤🙏

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

هیچ وقت از خدا دلت نگیرهشاید توی اون لحظه خدا بخواد امتحانشون کنه ببینه اصن ما این همه دم میزنیم پای ...

اره من کم اورده بودم. خدا همیشه پشت و پناه همه ما باشه 

خدا نمیخاست بچه هاتو بگیر عزیزم خدا اهل معامله نیست انقدم مغرور و خشن نیست

فقط خاسته بگه هستم پیشت حسم کن 🤍

از بچه هاتم خدا محافظت کرده 

کورشی یا محمد که انقدر فهودیو اذیت میکنی😒کاربری دست دو نفره

عاشقتم خداجونمممممممممممممممممممم❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

برای شادی روح مادرم یه صلوات میفرستین