2777
2789
عنوان

حقوق شوهرم

245 بازدید | 16 پست

صاحبکار شوهرم ک شوهرخواهرشوهرمم میشه همش حقوق شوهرمو ت ماه خورد خورد میده یعنی دو تومن سه تومن میدن خیلی آدمو کلافه میکنه حالم بد میشه بعد وقتی از شوهرم پول میخوام میگ ندارم میگ‌خب بگو درست حقوق مو بده میگ آره این ماه ۲۵ تومن گرفتیماا اص آدم گم میشه نمیفهمه خورد خورد چیکار کرده یا میکنه میشه راهنماییم کنید چیکار کنم اگر هم بخواد وایسیم سر ماه باید هیچ پولی ازش نگیریمم تا سر برج 

شوهرم کارش جوشکاری ومونتاژ سوله و اسکلت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره میگم خیلی خوبه آدم میتونه پس انداز کنه ولی شوهرم میگ بعد ت طول ماه دستمون خالیه

یه ماه سختی میکشین

ولی میافته رو‌برنامه

میتونید از کارفرما وام بگیرید ، مثلا ۵۰تومن 

هر ماه یه مبلغ مشخص کم کنه

اینطور اون یه ماه هم سختی ندارین

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

پول خورد خورد زود خرج میشه یجا بگیرین برای طول ماه برنامه ریزی کنین

آره فقط چجوری برنامه ریزی کنم فکرشو میکنم آدم بخواد مرغ بخره گوشت بخره چمیدونم وسیله قشنگ کل حقوقش تموم میشه تازه قسط عا هم هست

خب بنده خدا شوهرم همش اضافه کاری جمعه ها سرکار اینقدر میشه اگ جمعه هارو بره مث همیشه حساب میکنه میده

خداسلامتی بده بهش .میگم بهش بگو حقوق اول ماه بده تابتونی برنامه ریزی کنی

یه ماه سختی میکشینولی میافته رو‌برنامهمیتونید از کارفرما وام بگیرید ، مثلا ۵۰تومن هر ماه یه مبلغ مشخ ...

نمی‌ده میگم شوهرخواهرشوهرم همش میگ‌ندارم حقوق خودمونم خورد میده خودش راحته الان این ماه نداده ک قسطمون بدیم عقب افتادن

آره فقط چجوری برنامه ریزی کنم فکرشو میکنم آدم بخواد مرغ بخره گوشت بخره چمیدونم وسیله قشنگ کل حقوقش ت ...

خب همون روزی که حقوق میگیره برنامه بچین و برای هر چیزی مقداری کنار بذار و باهاش خرید کنید 

پول اضافه کاری هاشم حتما بگیره

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران
خب همون روزی که حقوق میگیره برنامه بچین و برای هر چیزی مقداری کنار بذار و باهاش خرید کنید پول اضافه ...

اگ گوش بده این فقد ب فکر خواهرش ایناس مارو نمیبینه