2821
2789
عنوان

داداشم میگه

373 بازدید | 12 پست

کار تو شرکت و اینا حمالی مردم هست و میگه از خودت هنر یاد بگیر 

منم مثلا یه ترم مونده درسم تموم بشه منتظر هستم درسم تموم بشه برم یه کار شرکتی پیدا کنم برم اگر خدا بخواد بالاخره یک کار خوب 

کلاس هم رفتم آموزشی ولی ادامه ندادم انگیزه ندارم 🫠🥲

سرکار هم که بیرونم کردن هیچی به هیچی 

ناراحت شدم از حرفاش نا امید شدم از خودم

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

رشته ات چیه

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

رشته ات چیه

کامپیوتر

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حرف داداشت درستههنو اول راهی حتما واسه خودت هنر یاد بگیردر کنارش کار دولتی هم خوبه

چه هنری آخه سرمایه میخواد 

برادرت درست میگه برای دیگران‌کار کردن بدرد نمیخوره اینو من تجربه کردم یه هنر یاد بگیر آرایشگری و کلی کارهای پر درامد هست که میتونی روی پای خودت وایسی و منت هیچ شرکتی رو نکشی 

آخر همه چی قشنگه .اگر خوب نشد بدون حتما آخرش نرسیده
برادرت درست میگه برای دیگران‌کار کردن بدرد نمیخوره اینو من تجربه کردم یه هنر یاد بگیر آرایشگری و کلی ...

عزیزم آخه پول میخواد ندارم که 

عزیزم آخه پول میخواد ندارم که

ببین خواهر قشنگم هر کاری اولش سخته درست میگی پول میخواد ولی باید هرجور شده فراهم کنی که بعد ایندت درخشان میشه و میخندی به این روزهای بی پولی حتما سعی کن یه دوره به هرچی  علاقه داری بری 

ببین خواهر قشنگم هر کاری اولش سخته درست میگی پول میخواد ولی باید هرجور شده فراهم کنی که بعد ایندت در ...

خب ببین من بد میگم فکرم بده ؟ من خودم فکر کردم درسم تموم بشه برم یه کار خوب پیدا کنم کار کنم پول جمع کنم بعد برم یه هنری یاد بگیرم که دوست دارم واقعا و بعد ازش درآمد دربیارم چطوره 🥲

خب ببین من بد میگم فکرم بده ؟ من خودم فکر کردم درسم تموم بشه برم یه کار خوب پیدا کنم کار کنم پول جمع ...

شما هم فکرت درسته ولی خواهر خوبم تو اول کاری باید مواظب باشی کجا کار کنی شرکتها دیگه قابل اعتماد نیستن بعد خودت میمونی و اعصاب داغون هر روز از این شرکت به اون شرکت رفتن من قبول دارم الان برای یادگیری هر چیزی هزینه بالا باید پرداخت کنی و واقعا دست همه خالیه پس وقتی خواستی جایی کار کنی خیلی تحقیق کن میدونم موفق میشی 

شما هم فکرت درسته ولی خواهر خوبم تو اول کاری باید مواظب باشی کجا کار کنی شرکتها دیگه قابل اعتماد نیس ...

منظورتون از این که قابل اعتماد نیست چیه ؟ 

آره تحقیق میکنم الکی جایی نمیرم خدا کمکم کنه 

آره واقعا خیلی شرایط سخته خدایی الخصوصا کسی مثل من که بابایی دارم که انگار ندارم 🥲

منظورتون از این که قابل اعتماد نیست چیه ؟ آره تحقیق میکنم الکی جایی نمیرم خدا کمکم کنه آره واقعا خیل ...

توکلت به خدا باشه منم مثل تو با اینکه پدری دارم که از نظر مالی خیلی بالاهست ولی اینگار ندارم و هیچ وقت کمکی بهم نکرده ولی خدارو شکر محتاجش نیستم و سالهاست زوی پای خودمم

توکلت به خدا باشه منم مثل تو با اینکه پدری دارم که از نظر مالی خیلی بالاهست ولی اینگار ندارم و هیچ و ...

خداروشکر التماس دعا 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز