2777
2789
عنوان

عمل ساسی بای پس

1201 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

من ان شاء الله هفته بعد عمل ساسی بای پس(ساسج) دارم. کسی اینجا این عمل رو انجام داده 

کلا کسی اینجا تجربه اسلیو یا بای پس رو داره 

خیلی نگرانم و استرس دارم 😔

قدم‌160

وزنم86

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لاغری میشی خیلی زیاد 

اما بار روانی داره 

فکرکنم هوس یک پرس کوبیده می کنی همه درحال خوردن اما درحد سه چهار قاشق میگن بیشترنمیتونی بخوری 

بعدهم پوست شکمتو اینها میگن شل میشه و.....

یک چیز دیگه به خاطر کمبود ویتامین نگیرب مدام باید انواع ویتامین بخوری 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

خدا عقلتون بده  بخاطر ۲۰ ۳۰ کیلو اضافه وزن میرید زیر تیغ. 

وقتی اینجوری لاغر شید وحشتناک زشت میشید. من موارد زیادی دیدم. همشون زشت شدن و با پوست شکم آویزون عین پیرزنای ۸۰ساله.  

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
حالا تو نرو عمل تا زیبا بمونی

حقیقتو گفتم. 

اگر با رژیم خوب و ورزش لاغر کنید خیلی بهتره.  آسیب نمیبینید

عمل خطر آمبولی داره و خیلیا فوت کردن بعدش 

اگر عمل کنید حسرت یه ۲ قاشق اضافی تر به دلتون میمونه.   افسردگی بخاطر این موضوع.  

کمبود ویتامین های بدن  و ریزش مو.  

انقد کمبود ویتامین شدید میشه که با مکمل های خوب هم ممکنه برطرف نمیشه این کمبود. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...