2777
2789
عنوان

فیلم سینمایی Ditto

148 بازدید | 11 پست

دیدینش؟ دوست داشتم کلیت فیلم رو ولی چه قدر حیف روند داستان کند بود یه ذره برام کسل کننده بود همش رو زدم جلو الان برام یه سوال پیش اومده 

پسره از کجا فهمید دختری که داره باهاش صحبت میکنه دختر دوستش و عشقشه؟ از کجا فهمید دختره از کجا فهمید این اونه؟ چه اعصاب خورد کن تموم شد 😐😐😐😔😂

🫶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همین الان شهروند شجاع کره ای دیدم عالی بود 🌺

اره اون رو دیدم دوسش داشتم هیجانی بود خوب بود

از این بازیگر فیلم حرف فروشنده رو باور نکن  dont buy the seller رو اگه ندیدی ببین خیلی قشنگه

🫶

ژانرش؟

درام رمانتیک فانتزی 

داستان یه دانشجو از ۱۹۹۹ که با یه دانشجو از ۲۰۲۱ با یه رادیو ارتباط برقرار میکنه

خوب بود ولی من همش رو زدم جلو فقط ببینم آخرش چی میشه اگه دیدیش بیا به من بگو جواب سوالم رو مرسی هانی🙌💕

🫶

درام رمانتیک فانتزی داستان یه دانشجو از ۱۹۹۹ که با یه دانشجو از ۲۰۲۱ با یه رادیو ارتباط برقرار میکنه ...

وقت کنم میبینم 

سریال یا فیلم جنایی معمایی سراغ نداری؟

Baby , angels like you cannot fly to hell with me

وقت کنم میبینم سریال یا فیلم جنایی معمایی سراغ نداری؟

اوووو تا دلت بخواد این ژانر مورد علاقه منه

موش....درمورد قاتل های سایکوپث 

💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

کور....درمورد قاضی ای که برادرش متهم پروندش میشه

💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

کایروس.....در مورد مردیه که دخترش رو از دست میده اما یه تماس دریافت میکنه از زنی که ادعا میکنه دخترش رو دیده و زندس

💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

در اشتیاق دیدار تو......اینم در مورد پلیسیه که برادرش مظنون پرونده قتل های سریالی میشه

💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

در میان تاریکی....درمورد اولین پروفایلر کره ای

💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

سیگنال......درمورد دو تا کاراگاه که از گذشته و آینده با یه بیسیم با هم در ارتباطن و پرونده ای رو حل میکنن

💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

تونل.....درمورد پلیسیه که با یه تونل از گذشته به آینده سفر میکنه

💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

دروغگوی دوست داشتنی من.....درمورد زنیه که دروغ ها رو تشخیص میده با مردی آشنا میشه که مظنون به قتل بوده

💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

گل شیطان.....درمورد زن پلیسی که شوهر مشکوکش یه چیز بزرگی رو ازش پنهان میکنه

🫶

[QUOTE=349150268]اوووو تا دلت بخواد این ژانر مورد علاقه منه موش....درمورد قاتل های سایکوپث  💕💕💕💕💕💕💕 ...[/QUOTE

منم عاشق این ژانرم 

موش و کور رو دیدم 

بقیه رو میبینم مرسی

Baby , angels like you cannot fly to hell with me

اره اون رو دیدم دوسش داشتم هیجانی بود خوب بوداز این بازیگر فیلم حرف فروشنده رو باور نکن dont buy th ...

ممنون از پیشنهادت  عزیزم میبینمش حتما 💗

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)