2821
2789
عنوان

بی بی رقیه

1736 بازدید | 14 پست

روز سوم محرم رو به یاد سه ساله کربلا یاد میکنن...وای ازمحنتت بی بی رقیه.... التماس دعا بی بی رقیه حاجتم کن روا بی بی رقیه.... سلام به همه دوستان اینجا خیلی کامنت خوندم که دوستان نی نی سایتی دعا کردن بقیه حاجت گرفتن.... میشه برام دعا  کنید.... ممنون ... اگه کسی خاطره ای از حاجت رواییی از حضرت رقیه داره تعریف کنه. و اینکه از چه نذری حاجت گرفته.....من خودم سر سفره حضرت رقیه یه جا دعوت شدم یه مشکل بزرگ داشتم مشکلم حل شد..

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من چند وقت پیش خواب دیدم یه صدایی بهم میگه برای حاجتت چرا به حضرت رقیه متوسل نمیشی؟ دنبال ختم های مخصوص حضرت رقیه گشتم چیزی پیدا نکردم، اینو گفتی یادم افتاد 

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
من چند وقت پیش خواب دیدم یه صدایی بهم میگه برای حاجتت چرا به حضرت رقیه متوسل نمیشی؟ دنبال ختم های مخ ...

ختم مخصوص نمیخواد هرچی دلت میخواد قرآن و صلوات نذرش کن 

دلتنگ اهوازم ...

منم ازشون حاجت گرفتم بخصوص بچه رو خیلی زود میدن انشالا همه حاجت روا بشن

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

نگاش به سمت آسمون،ستاره ها رو می شمرد

خسته می شد بلند می شد،زخمای پارو می شمرد

یكی دو تا و هفتا زخم،دستی رو پاهاش می كشید

زخمای پا تموم می شد،زخمای دستاشو می دید

به ماه آسمون می گفت،شمع شبستون منی

یاده عمو بخیر كه تو،مثل عمو جون منی

راستی تو از تو آسمون،ببین بابای من كجاست

بهش بگو كه دخترت ساكن تو خرابه هاست

بهش بگو دختری كه شونه به موهاش می زدی

جون به لبش رسیده و تو از سفر نیومدی

من را ببخش اگر كه لكنت زبان گرفتم

آخر شكسته دستی دندان شیری ام را

اگر تکیه گاهت خدا باشد زمین نخواهی خورد

[QUOTE=45950257]چه نذری انجام دادین[/QUOTEسفره رقیه نذر کردم

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)