2777
2789
عنوان

میخوام مستقل بشم😁

329 بازدید | 19 پست

بالاخره دیگه کم کم باید خودم استینامو بالا بزنم و بزنم تو دل کارو مهارت یاد بگیرم و کسب درامد کنم

پ

میخوام بزنم تو کار هنری 

پیشنهادتون چیه ؟! چه هنری یاد بگیرم بعدش به مشکل نخورم

میکاپ 

تتو 

یا کراتین

یا هرچی که میدونید بلد هست الان و میشه درامد خوبی داشت رو میشه بگید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارهای زیبایی هم خوبهاما پیشنهاد من کارهای دوزندگی و خیاطی و ایناستکه همیشه رو بورسه و یجورایی نیاز ...

دوره سرت بگردم  من اصلا به این حرفه دوزندگی علاقه ندارم شهر ما کلا معروفه به همین دوزندگی 

همه اطرافیانم دوزندگی انجام میدن ولی من اصلا دوست ندارم

کراتین 

کاشت ناخن و.. 

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

اووو نمیشه در امد داشت پس 🤦‍♀️

نمیخام ناامیدت کنم بستگی داره تهران و شهرستانها میتونی ب درآمد برسی اما نه به سرعت 

تتو که تایم یادگیریش زیاده و نیاز به تمرین زیاد داره و هر کسی ریسک نمیکنه بیاد پیش تازه کار حداقل باید سابقه دو ساله داشته باشی و کلی نمونه کار 

میکاپم که باید ذوق و استعداد و خلاقیت داشته باشی و اینکه مدل بسیار رایگان انجام بدی و کلی نمونه کار جمع کنی 

و کراتین هم که کلی گاز و جدیدا هم که میگن ریزش میاره 

من میکاپ و پیشنهاد میدم بین این سه تا

شاید که خدا اینجوری خواسته
دوره سرت بگردم من اصلا به این حرفه دوزندگی علاقه ندارم شهر ما کلا معروفه به همین دوزندگی همه اطرافی ...

ای جان😅

با اینحال سراغ مهارت و کاری برو که همیشه بازار داشته باشه

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
2790
2778
2791
2779
2792