2777
2789
عنوان

ترس از رانندگی

110 بازدید | 11 پست

کیا میترسن مثل من ؟ الان چند سال هست گواهی نامه دارم ولی میترسم یکی از آشناهامون تازه ۱۸ سالشه و گواهی نامه گرفته همه جا میره و میاد ..   اونوقت من هیچی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من گیجم 

کلا به اطرافم بی اطلاعم 

نمیدونم چه مرگمه یه آشنا از کنارم رد شه نمیبینمش

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

مشکله بزرگه 

تازگیا خیره میشم دقت کنم 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
شما رانندگی میکنی ؟؟ تو جاهای شلوغ گیر نمیکنی ؟

من ۲۰ ساله رانندگی میکنم حتی قبل اینکه گواهینامه بگیرم ، اوایل میترسیدم یه مربی آقا داشتم واسه گواهینامه منو برد شلوغ ترین جای تهران از اون موقع ترسم ریخت 

نمیدونم چند سالتونه ولی خیلی اشتباه میکنید. ببخشید اینو میگم ولی خودتون رو بی عرضه نشون میدید. خیلی از خانمها الان رانندگی میکنن. دیگه ساده ترین کاره.

باید خیلی تمرین کنید. هر روز به مدت یکسال تا کامل مسلط بشید.