2777
2789
عنوان

40 روز دیگه عروسیمه

328 بازدید | 14 پست

حس بدی دارم برنامه ریزی های عروسیم درست پیش نمیره از بس وسواس گرفتم،هیچ لذتی از اینکه دارم عروسی میکنم،نمیبرم

همه چیزم هم داره خراب میشه یجور شده دوست دارم بدون هیچ مراسمی برم سر زندگیم،بدم میاد یسری ادم دعوت کنم بعد مورد قضاوت قرار بگیرم

شل کن  لذت ببر

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشق عروسیم ی بار گرفتم و اگه صدبار برگردم ب عقب بازم جشن میگیرم ب خاطر دل خودم

..

مسافرت و همیشه میشه رفت ولی عروسی ی باره. استرس رو ول کن از لحظه هات لذت ببر ک تکرار نشدنیه

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

منم آخر شهریور عروسیمه استرس دارم قلبم تاپ تاپ میزنه از حالا اصلا نمیتونم از حالم لذت ببرم 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

من عاشق عروسیم ی بار گرفتم و اگه صدبار برگردم ب عقب بازم جشن میگیرم ب خاطر دل خودم..مسافرت و همیشه م ...

من تصمیم دارم یه مراسم عقد بگیرم باغ بگیریم مهمون دعوت کنیم در حد خاله و عمو و دایی و عمه 

آهنگ هم نمی‌تونیم بزاریم چون مادرشوهرم فوت کرده 

خودمم یه لباس عروس اروپایی بدون دامن پف دار بگیرم و یه آرایش ساده و بریم عمارت کلیپ پر کنیم و بعد 

بریم کیش و بعدم خونمون 

بس نیست بنظرتون ؟ ینی ممکنه بازم حسرت به دل بمونم؟ 

وای منم قبل عروسیم از استرس داشتم میمردم

شبا خوابم نمی‌برد 

دیگه بدتر بدتر همش سه شب قبل عروسیم

رفتم چند تا استامینوفن و قرص سرما خوردگی  خوردم تا خوابم برد 😐💔💔

شربت استامینوفن که خیلی خواب آور بود می‌خوردم 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'
من تصمیم دارم یه مراسم عقد بگیرم باغ بگیریم مهمون دعوت کنیم در حد خاله و عمو و دایی و عمه آهنگ هم نم ...

عزیزم بهترین لباس آرایش و عکس و فیلمهارو بگیر مهم اینه جشن میگیرید ... بعدشم ماه عسل

نظر هر آدمی متفاوت با توجه به شرایط زندگیت ان شاءالله خوشبخت بشی 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

من تصمیم دارم یه مراسم عقد بگیرم باغ بگیریم مهمون دعوت کنیم در حد خاله و عمو و دایی و عمه آهنگ هم نم ...

مثلا ما چون ی جشن بزرگ و شلوغ گرفتیم درحد هزار نفر ....

دیگه نتونستیم بریم ماه عسل و برام مهم نیس چون بلاخره میریم سفر ولی جشن مهمتر بود برام

مثلا ما چون ی جشن بزرگ و شلوغ گرفتیم درحد هزار نفر ....دیگه نتونستیم بریم ماه عسل و برام مهم نیس چون ...

نه من اصلا نمی‌خوام دوروبری های سمی که دارم بیان مراسمم و سفر بیشتر بهم خوش میگذره تا یک ساعت اونم تو یه لباس تنگگگگ با ده کیلو آرایش که خدا خدا کنم تموم شه زودتر