2777
2789
عنوان

ازدواج

176 بازدید | 21 پست

به نظرتون من که تو سن ۲۷ سالگی هنوز ی خواستگار نداشته میتونم ی روزی ی ازدواج خوب داشته باشم با ی آدم خوب 

شاغلم 

تو اجتماعم 

قیافم خوبه 

طرز لباس پوشیدنمو برخوردمم خوبه 

کلاسای مختلف میرم 

ولی هیچ خواستگاری ندارم 

هیچ درخواستی ندارم 

به چشم هیچکس نمیام 

باید چیکار کنم 

گناه من چیه 

دوستام همسنام همه ازدواج کردن و بچه دارن ولی من هنوز هیچکس نیومده تو زندگیم😔

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا بختت بستس یا یجا ی مشکلی هس بلاخره فکر کن مثلا ضعفات چیا هستن 🤔

هر چ فکر کردم به هیچ جا نرسیدم

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
بنظرم پدرت باید اقدام کنه با حفظ احترام

اصلا برای خانوادم مهم نیس 

چند سال پیش چندبار به مامانم گفتم گفته چیکار کنم آگهی کنم تو روزنامه برم سرچهار راه داد بزنم 

وقتی دیدم براش مهم نیس منم دیگ چیزی نگفتم

اصلا برای خانوادم مهم نیس چند سال پیش چندبار به مامانم گفتم گفته چیکار کنم آگهی کنم تو روزنامه برم س ...

خب مثلا الان یکی رندوم تو خیابون یا کوچه بیاد بهت پیشنهاد اشنایی بده و اینا قبول میکنید؟ کلا تبلیغ مهمه

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد. :)
یعنی هیچگونه ضعفی نداری یا ظاهری یا اخلاقی یا هوش اجتماعیت هیچکدوم مشکل ندارن

پیش تراپیستمم ک میرم میگن بیشتر پیشرفت کن و از این حرفا 

هیچ آدمی کامل نیس 

شاید ی مشکلاتی باشه ولی اونقد بولد نیس 

آدمایی و میشناسم ک نه ادب دارن نه اونقد اجتماعی چه ازدواج هایی کردن

خب مثلا الان یکی رندوم تو خیابون یا کوچه بیاد بهت پیشنهاد اشنایی بده و اینا قبول میکنید؟ کلا تبلیغ م ...

تو کوچه ک نه 

چون دوبار قبول کردم یکی از یکی داغون تر 

در کل من پیشنهادی ندارم انگشت شمار

پیش تراپیستمم ک میرم میگن بیشتر پیشرفت کن و از این حرفا هیچ آدمی کامل نیس شاید ی مشکلاتی باشه ولی او ...

خب ببین بختت نبستن اگه همه چیت عالیه شاید ی حسودایی هم دورت بوده باشن

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰

ان شاالله که خدا درست کنه براتون 

ولی یه سوال خیلی برام پیش میاد تو تاپیک های مثل شما 

دقیقا هدفتون از ازدواج چیه؟

من خودم ۲۰سالمه ولی اصلا به ازدواج فکر هم نکردم و هدفی هم ندارم وقتی اینجور تاپیک هارو میبینم واقعا برام سواله مگه ازدواج چی داره؟