2777
2789

بله

تراپیست منم گفته که 

فرزندان بارز ترکیب تربیت والدین هستن

نوع دیداگه به زن 

و نوع رفتارشون همه چی به خانواده برمیگرده

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تراپیستت گفته قبول نداری

الان الهام پلنگ و بهرام هفت خط بهت بگن اره درست گفته قبول میکنی؟😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بلهتراپیست منم گفته که فرزندان بارز ترکیب تربیت والدین هستننوع دیداگه به زن و نوع رفتارشون همه چی به ...

من یه خواستگار داشتم تو خانوادشون جنگ عروس و مادرشوهر بود..خوده پسره هم فحش بد میداد به زنداداشش منم ترسیدم رد کردم کار درستی کردم بنظرت؟

قطعااااا✨️

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

تراپیستت گفته قبول نداریالان الهام پلنگ و بهرام هفت خط بهت بگن اره درست گفته قبول میکنی؟😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

آره. مبادا فکر کنی همو دوست داریم بقیه مهم نیستند!

ببین یه خواستگار داشتم تو خانوادشون جنگ و دعوا عروس و اینا بود خوده پسره هم تو دعواشون دخالت میکرد و فحش میداد به زنداداشش منم ردش کردم کار به جایی بود یا ممکن بود با من خوب باشن؟

من یه خواستگار داشتم تو خانوادشون جنگ عروس و مادرشوهر بود..خوده پسره هم فحش بد میداد به زنداداشش منم ...

عالی ترین کار ممکن

https://harfeto.timefriend.net/17146882166109    صرفا جهت درد و دل .... قوی ترین اسلحه هویته؛ می خوان بفروشی بری انگار کلیته...می خوان بذرشو بسوزونن گلی نده,عمیق تر از اینه ،ولی اینه کلیتش!