2777
2789

من امروز ۳۷ هفته دقیق هستم 

خیلی دردای مختلف دارم زیر شکمم شدید میزنه تو لگن 

ممکنه درد باشه؟

دنیام همسرم 🤍بمونی برام بهترینم🤍
اینکه ممکنه تو ۳۸ هفته زایمان کنی اره ممکنه هر موقع بچه بخواد می تونه دنیا بیاد. دردای زایمان فواصلش ...

من سزارین هستم دکترم گفت بیستم بیا برا زایمان 

پول ندارم هزینه عمل ب دکتر شخصی بدم 

رفتم بیمارستان )زایشگاه( گفتن تا درد نگیری زایمان نمیکنیم برو هروقت درد طبیعی داشتی یا کیسه ابت پاره شد بیا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه ممکنه تو ۳۸ هفته زایمان کنی اره ممکنه هر موقع بچه بخواد می تونه دنیا بیاد. دردای زایمان فواصلش ...

اشتباه تو عنوان نوشتم ۳۸

۳۷ هستم 

من سزارین هستم دکترم گفت بیستم بیا برا زایمان پول ندارم هزینه عمل ب دکتر شخصی بدم رفتم بیمارستان )زا ...

خب سزارین اورژانسی اگه باشی که هزینه نداره. دکتر نامه بده می تونی بستری بشی و یکی عملت می‌کنه مگر اینکه بخوایی حتما همون دکترت عمل کنه که پول بگیره. چقد هزینه میخواد ؟

خب سزارین اورژانسی اگه باشی که هزینه نداره. دکتر نامه بده می تونی بستری بشی و یکی عملت می‌کنه مگر ای ...

اره اگر اورژانسی شه هزینه نمیخواد واس همین بم گفتن برو تا درد بگیرت .. میگم اومدی تا ۳۹هفته درد نگرفتم دیه صبر طاقت ندارم خیلی اذیتممم 

دکتر اگر خودش بخواد عمل کنه ۹تومن میگیره

اره اگر اورژانسی شه هزینه نمیخواد واس همین بم گفتن برو تا درد بگیرت .. میگم اومدی تا ۳۹هفته درد نگرف ...

اها عجب ادمایین خب وقتی اورژانسی هست دیگه باید زودتر بردارن. چه اصراری دارن که صبر کنند تا دردت بگیره. این احمقا امید دارن تا لحظه آخر که زایمان طبیعی کنی. انشالله به سلامتی دنیا بیاد. فقط حواست باشه به حرکات نی نی طلا. 

اها عجب ادمایین خب وقتی اورژانسی هست دیگه باید زودتر بردارن. چه اصراری دارن که صبر کنند تا دردت بگیر ...

چی بگم اخه ..میگن باید وایسی درد بگیری..هرچع اصرار کردم فایده نداشت

یعنی میشه بعد سزادین طبیعی اورد؟

چی بگم اخه ..میگن باید وایسی درد بگیری..هرچع اصرار کردم فایده نداشتیعنی میشه بعد سزادین طبیعی اورد؟

منظورم اینه اگه بچه ات با پا پاشه امید دارن که شاید تا زمانی که دردت بگیره با سر بشه. بخدا بعضی از خانوما هستن که میفهمن نمی تونه طبیعی زایمان کنه بزور میگن طبیعی بعد وسطاش میبینن بچه دنیا نمیاد میبرن اتاق عمل. یعنی هم درد طبیعی میکشن هم سزارین. 

منظورم اینه اگه بچه ات با پا پاشه امید دارن که شاید تا زمانی که دردت بگیره با سر بشه. بخدا بعضی از خ ...

یجورای نظرم داشت عوض میشد طبیعی بیارم اما از پارگی رحم میترسم

نمیدونم خودمم کلافه ام و سردرگم بلاتکلیف

حالا هر موقع دردات شروع شد سریع برو بیمارستان تا عمل بشی. انشالله یکی عملت کنه دستش سبک باشه و نی نی و خودت سالم از اتاق عمل بیاین بیرون. توکل بر خدا دیگه فکرتو مشغول این چیزا نکن. 

حالا هر موقع دردات شروع شد سریع برو بیمارستان تا عمل بشی. انشالله یکی عملت کنه دستش سبک باشه و نی نی ...

فدات عزیزدلم انشاللهههه فقط مشکلی نداشته باشه این همه تحمل کردم و گذشت این ۲هفته اخر هم روش😘😘