2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خداروشکر توفکرت بودم نگفت چیشد که اومد اشتی؟؟؟؟اخه یادمه میگفتی برا اشتی پیشقدم نمیشه!!!!!

چراامیشه اماهمیشه نه.گفت دل تنگت شدم قسم میخوره دوسم داره اماتوکاراش دوس داشتنی ندیدم 😔😔😔

چراامیشه اماهمیشه نه.گفت دل تنگت شدم قسم میخوره دوسم داره اماتوکاراش دوس داشتنی ندیدم 😔😔😔

اخیییب خب دوست داره توهم یه کم اخلاقشو دستت بگیر قلقشو پیداکن سخت نگیر گلم.

اللهم صل علی محمد وآل محمد

اخیییب خب دوست داره توهم یه کم اخلاقشو دستت بگیر قلقشو پیداکن سخت نگیر گلم. اللهم صل علی محمد وآل م ...

چیکارکنم 😔😔همش حرف حرف خودشوخانوادش بخداخستم کرده اصلاب من توجهی نداره میریم مسافرت میایم یهواخلاقش ۳۶۰درجه تغییرمیکنه قهرمیکنه همش بفکراسایش خانوادش براوناخرج میکنه امابرمن نه😔😔س ماه دارم میگم بریم خریدنمیره اماتاخانوادش ی چی میگن انی میخره پول میده احساس میکنم بهم دروغ میگه 

چیکارکنم 😔😔همش حرف حرف خودشوخانوادش بخداخستم کرده اصلاب من توجهی نداره میریم مسافرت میایم یهواخلاق ...

نمیدونم خب باهاش منطقی صحبت کن به بابات بگو بحرفه بگوخب من زنتم اسایش من تو وهله اول هستش راضیش کن برید مشاوره.

بران دعامیکنم فداتشم

نمیدونم خب باهاش منطقی صحبت کن به بابات بگو بحرفه بگوخب من زنتم اسایش من تو وهله اول هستش راضیش کن ب ...

مرسی گلم انشالله هرچی ازخدامیخای بهت بده😚😚 بزوربایدببرم مشاوره بهش نگم ک میرم اخه نمیره