2777
2789
عنوان

از بابام متنفرم

100 بازدید | 1 پست

حالم از بابام بهم میخوره انقدر ک سگه، واقعا خاک تو سر اون مامان باباش کنم ک اینجور تربیتش کردن، همش داره سر مامانم داد میزنه، بخاطر چیزای خیلی خیلی الکی چیزی هم مامانم بهش میگه میزنش، منم میرم دفاع کنم منم میزنه تنها کسی ک حریفش نمیشه داداشمه، اسم خودشم گذاشته بابا🙄😏ازش متنفرمممممممم🤮🤮چند روز اوکی میشه دوباره شروع میکنه واقعا فازش رو درک نمیکنم کثافت رو😒

سلام خوبی 

منم مثل تو انقدر ازش بدم میاد که حتی یه شب خواب دیدم دارم خفش میکنم

وقتی مامانم خواهر برادرمو(دوقلو) حامله بود بابام زدش هر دو تا سقط شدن بار دوم که حامله شد ویار داشت نمیتونست هیچی به قرآن هیچی غیر ماست بخوره بعد اون مرتیکه هیولای بی‌شعور رفته بود که خانوادش گفته بود زنم میگه با غذا ماست بخورم و بعد با نقشه خانوادشو آورد به دعوا بعد خیلی جالبه مامان ساده و بدبختم اینا که اومده بودن تو خونه برای دعوا رفت براشون غذا درست کنه بعد عمم دستشو کشید به دعوا همه ریختن سر مادر حامله من، منم که بچه بودم. وقتی ام که رفتن مامانم زیر دلشو گرفته بود گریه میکرد همون موقع سومین بچه یعنی خواهرمم سقط شد. چند روز بعدم مامانم از تو جیب بابام فیش کبابی رو دیده بود که بعد دعوا اونا رو برده بود براشون کباب خریده بود در حالی که مادر من داشت تو خونه زار میزد و حتی ماست برای خوردن نداشت 

دیروز مامانم تو گوشیش بود یه دفع بابام اومد زدش داد و بیداد که چرا اخم میکنی در حالی که مامانم تو گوشیش بوده و اصن کاری بهش نداشته آنقدر محکم میزدش منم داد میزدم سرش و نگاه میکردم به خودم که از پس اون هیولا نمیتونم بر بیام🙂بعد تازه وسط داد هاش میگفت من چی برات کم گذاشتم صب طلاقت میدم

من آرزوی طلاقشونو دارم چون اون به اصطلاح بابام نه روان درست حسابی داره نه مرد زندگیه مهریه مامانمم بالاس وگرنه دوری طلاق داده بود منم به مامانم میگم مهریتو بزار اجرا نمیزاره نمیدونم چرا هنوز پای این روانی مونده 

کل این متن بلد تازه یه گوشه خیلی خیلی خیلی کوچیک از دعوا ها و چیزای از دست دادم هست خود خانواده پدریم که همشون از گرگم بد ترن ازشون میشه یه کتاب نوشت 

در کل بگم همیشه از این آدمای روانی بوده مهم اینه که اول احساساتو حتی حس تنفر رو براش خرج نکنی یا حداقل کم کنی. زمانی که با مامانم دعوا میکنه یه قطر اشکم نریختم چون میدونم ارزش یه قطره اشکمم نداره. دوم هیچ وقت تنفرتو نشون نده و به هر بهانه ای ازش پول بگیر که یا بتونی نگه داری یا اینکه بتونی یه سرمایه اولیه داشته باشی که بزنی تو یه کاری هر چند کوچیک و سوم حتما مطمئن باش یه خونه برای موندن داشته باشین اگه کار به طلاق کشید من سر یه موضوعی اون به اصطلاح پدر خونه رو زد به نام مامانم هر چند وقت یه بارم تلاش میکنه از چنگ مامانم درش بیاره که مامانم زرنگ تر از این حرفاست 

و مهم تر از همه حتی اگه پدر مادرت طلاق هم نگرفتن سعی نکن با ازدواج کردن هر چه سریع تر فرار کنی چون زندگی خودت بدتر میشه 

ببخش طولانی شد فقط اینو بدون تو تنها نیستی 🤍