2777
2789
عنوان

خانومایی که تو تولیدی کار کردین

99 بازدید | 4 پست

درود دوستان

من می‌خوام پوشاک زیر زنانه، برای پایین تنه، بدوزم، (نی نی سایت واژه مورد نظر را پاک میکند)

یک تولیدی کوچیک خانگی راه بندازم، ولی دقیق نمی‌دونم چه چرخهایی خوبه و مدل و برندش چی باشه

خودم یک راسته دوز دارم، با یک سردوز پروانه.

پارچه تریکو نخ هم گرفتم یک مقداری، ولی درباره چرخ آشنایی ندارم. 

هرکسی یک چیزی میگه بخرم، یکی میگه سردوز چهار نخ ، یکی میگه سه نخ، یکی میگه میاندوز ، یکی میگه پنج نخ خوبه بگیرم

من می‌خوام ازین پوشاک زیرهایی که دور ران و کمر کش میخوره بدوزم، مدلهای اریب کش فعلا نه، چون فکر کنم چرخهای بیشتری میخواد، حالا بازم اگه اطلاعات و آگاهی و تجربه کافی دارید، سپاسگزار میشم راهنمایی کنید

می‌خوام با کمترین هزینه شروع کنم، ولی کار بازار پسند باشه، یعنی نمای کار شیک و بازاری باشه

لطفاً اگه تجربه کار توی تولیدی، به ویژه پوشاک زیر زنانه دارین، دریغ نکنید، 

تنها جایی که مدیر شدم نی نی سایت بود!😄😅 اگه لبخند زدی میشه یک صلوات مهمونم کنی به آرزوم برسم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا اگه بیای درباره مادرشوهر خواهر شوهر غیبت کنی، دو کیلو سبزی میارن، سیر نمیشن از غیبت 😂

اینم شده سایت وقت گذرونی 

تنها جایی که مدیر شدم نی نی سایت بود!😄😅 اگه لبخند زدی میشه یک صلوات مهمونم کنی به آرزوم برسم؟