2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم بگو لطفا با کراشم حرف میزنم ؟کی؟نویسنده میشم ؟آیندم چطوره موفق میشم ؟

50 درصد احتمال میدم باهاش حرف بزنی ولی مال تو نیست  

آینده ات عالیه پشتکار قوی داری قدرشو بدون نمیدونم کیه ولی خوش به حالت

50 درصد احتمال میدم باهاش حرف بزنی ولی مال تو نیست آینده ات عالیه پشتکار قوی داری قدرشو بدون نمیدون ...

واقعا میگی ولی من خیلی مریض روحیم بنظرت پس موفق میشم ؟

اونی ک چند روز پیش دیدم چی میبینم وذوباره حرف میزنیم بینمون اتفاقی میوفته؟

کلا کی وارد رابطه میشم؟ 

واقعا میگی ولی من خیلی مریض روحیم بنظرت پس موفق میشم ؟اونی ک چند روز پیش دیدم چی میبینم وذوباره حرف ...

حتما موفقی حتی مریض روحی ات خوب میشه   به راحتی ازش عبور میکنی استرس نداشته باش. میبینیش ولی هیچ اتفاقی نمیفته

برا رابطه خیلی روده الان نیستش 

حتما موفقی حتی مریض روحی ات خوب میشه به راحتی ازش عبور میکنی استرس نداشته باش. میبینیش ولی هیچ اتف ...

خیلی احساس تنهایی می‌کنم یعنی واقعا هیچکس به زندگیم نمیاد این آینده نزدیک 😔

۱۹سالمخ تا حالا کسی تو زندگیم نبوده حداقل کسی خوشش میاد با عاشقم میشه کلا آینده احساسیم چطوره توضیح ...

الان کسی وارد زندگیت نمیشه  فقط صبر کن 

اگه هم با کسی جور شدی جدی نیست  صبر برات میبینم فقط در آخر یه زندگی اروم  وراحت وقتی ازدواج کنی خیلی راحت میشی  یه پسره ساده که دوتان بهم حس دارید  شاید 2ماه یا2 سال فقط صبر کن

آموزش ابتدایی

ب من بگو طلاق دارم یا اشتی؟؟ 

شهریور آشتی میکنیم ؟؟ 

خانواده شوهرم میگن طلاق اونم ی جورایی باهاشون موافق

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم