خیلی دلم میخواد اربعین کربلا باشم اولین اربعینی هست که ازدواج کردم دلم میخواد با همسرم برم ولی نگران جای خواب هستم موکب خانم ها و آقایان جدا هست شب باید تنها بخوابم کسی تجربه زیارت دو نفری داشته راهنماییم کنید ممنونم
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
همسرم چندسال پیش اربعین رفت. میگه اصلا دیگه اربعین نمیرم به منم گفت میخوای بری صبر کن هوایی تو فصل خنکی و خلوتی برو. میگه از نظر جای خواب و استراحت خیلی اذیت شده
ببین عزیزم.راه خیلی خوب پر شوریه.از نظر اینکه شب تنهایی تو موکب اصلا نگران نباش که خانومای زیادی اونجا هستن شما هم از خستگی زود خوابت میبره.الان که بچه نداری بهترین وقت رفتنه.رفتی به نیت بچهای منم چند قدمی بردار.
منم اولین تجربمه چیزایی که به ما توصیه کردن سبک سفر کردن تقسیم پول بین دونفرمون وچندجای مختلف واینکه مدارک گوشی شارژر ومقداری بیشتر پولتونو یه کیف گردنی بگیرید داخل اون باشما که زیر چادر یا عباتون بندازین مخصوصا موقع خواب یسری داروهای ضروری برای دلپیچه یبوست حتما بردارین ابلمیو عسلم شنیدم خیلی خوبه هرشب یه قاشق بخورین