2821
2789
عنوان

ختم صلوات

31 بازدید | 5 پست

بسم الله الرحمن الرحیم

(هرکس شرکت می کنه،تعداد اعلام کنه؛حتی یک عدد)

تاقبل از اذان صبح جمعه این هفته فقط باید نذر رو ادا کنید.

هرکس شرکت می کنه:

✨️الهی دوستی و رفاقت و رابطه ی متعالی با خداوند نصیبش بشه 

✨️الهی شامل مغفرت و هدایت خدا بشه 

✨️انشالله خوشبخت و عاقبت به خیر بشه

✨️انشالله خدا ببخشتش و بهترین ها رو نصیبش کنه

✨️انشاءالله خدا به خودش و عزیزانش عمر باعرت زیااااد و طولانی بده توام با سلامتی و خیر و برکت

✨️انشالله مشکلات خودش و عزیزانش حل بشه

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ۳۰۰ تا به نیت سه تا نیتم

انشالله خدا حاجت دلتونو بده عزیزدلم انشالله خدا ازتون راضی و خوشنود باشه و مشمول خیر و رحمتش باشید و به خودتون و عزیزانتون سلامتی بده

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
انشالله خدا حاجت دلتونو بده عزیزدلم انشالله خدا ازتون راضی و خوشنود باشه و مشمول خیر و رحمتش باشید و ...

ممنون عزیزم همچنین🌹

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
من۲۰۰تابه نیت دوتاحاجتی که دارم😊

انشالله خداوت مغفرت ویژه و رحمت ویژه و بسیارش رو شامل حالت کنه و بهترین ها برات اتفاق بیفته خدا به خودت و خانواده ات هم سلامتی و خیر و عاقبت به خیر نصیب کنه