2777
2789
مگه خدا در دلها نیست ،فکر کردی خدا از زبان دل آگاه نیست حتما باید نوشته بشه تا خدا بهش اگاه بشه به ا ...

من که اینها را  گفتم  یه زمانی  تازه وارد قانون جذب شده بودم همینطور فکر میکردم ،اوایل  مثلا  میگفتن آرزو ها  رو روی برگه بنویسید  ،ذهنم زیاد مقاومت میکرد ،خودم  میگفتم این دیگه چه توهم چرت پرتیه 

ولی  بعدا ذهنم آرام کردم    دیگه کمتر  مقاومت میکرد  ،  بعضی اوقات  همینطور می نوشتم  بعد از چند مدت   بدست میآوردم 

راز رسیدن به همه خواسته ها فقط یه چیز :

ذهن آرام و در لحظه  حال 

اگه همین دو رو داشته باشی  با حس خوب بنویسی  ،بعدا ببین چه معجزه ایی میکنه

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
من بعضی وقتها برام اتفاق افتاده به قول شماایمانم بیشتر بودهالانم میخوام چند تا مثال عینی بشنوم ک ایم ...

من هر چیزی که بارها بهش فکر کردم و منتظرش بودم برام اتفاق افتاده ،چیزای بزرگی نیست گاهااتفاقا هم خوب و هم بد ولی همش ذهنم خودمه که پیگیره🤣

آدم رویابافیم و همیشه برام اتفاق میفته از بس شب و روز بهش فکر میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه خدا در دلها نیست ،فکر کردی خدا از زبان دل آگاه نیست حتما باید نوشته بشه تا خدا بهش اگاه بشه به ا ...

بحث سر قلم و دل نیست خواهر من

کلا میخوام ببینم براتون عمل کرده 

اگه مثال دارید لطفا بزنید ممنون میشم

من که اینها را گفتم یه زمانی تازه وارد قانون جذب شده بودم همینطور فکر میکردم ،اوایل مثلا میگفتن ...

بهتون توصیه میکنم سخنان بزرگان و گوش کنید تا بیشتر بدونید من که در حدی نیستم بخوام چیزی بگم ولی خودتان گوش کنید 

یوتیوپ جلسه اول سعید قویدل و در جلسات بعدی در رابطه با قانون جذب بسیار زیبا گفتند از مولانا

شاید که خدا اینجوری خواسته
بحث سر قلم و دل نیست خواهر منکلا میخوام ببینم براتون عمل کرده اگه مثال دارید لطفا بزنید ممنون میشم

در رابطه با شغلم و رابطم نوشتم و عمل کردم دقیقا برعکس عمل کرد ،و در مورد چیز دیگه بهش رسیدم اما برام درد و رنج بود فقط

بهتون توصیه میکنم سخنان بزرگان و گوش کنید تا بیشتر بدونید من که در حدی نیستم بخوام چیزی بگم ولی خودت ...

من زیاد بزرگان رو شنیدم و کتاب خوندم الان دنبال مثال عینی ام

برام مثال میزنید از جذب هاتون لطفاا

من انقدر دنبالش نمی رفتم که هر روز برگه توی دستم باشه 

یه مدت خیلی کوتاه چند تا چیز مالی میخواستم  تقریبا  بدشتش آوردم،  با  چند تا  خواسته معنوی 

من ترجیح میدم  همیشه سکوت کنم از چیزی که میخوام    ،خدا همیشه  توی سکوت باهات حرف میزنه  صدات میشنوه نه با  داد بیداد گله کردن  

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
عزیزم صد درصد مطمئنی همه جوانب و رعایت کردی؟

بله تصور کردن که انگار انجام شده و بهش رسیدم ،نوشتن،کلی دفتر دارم ،فراهم کردن بعضی لوازم که هنگام رسیدن ازشون استفاده کنم ،جوری وانمود کنم که الان همه خواسته هام و دارم 

بهتون توصیه میکنم سخنان بزرگان و گوش کنید تا بیشتر بدونید من که در حدی نیستم بخوام چیزی بگم ولی خودت ...

باشه دیگه ،همین که الان ما  و خیلیا میگیم  انجام دادیم شده  یعنی   واقعیت داره  و شدنیه،وقتی  ذهنت مقاونت میکنه خودت میگی نمیشه پس همون طور واست نمیشه 

بله تصور کردن که انگار انجام شده و بهش رسیدم ،نوشتن،کلی دفتر دارم ،فراهم کردن بعضی لوازم که هنگام رس ...

یکی از اساتید  جمله جالبی میگفت در همین مورد که گفتی 

میگفت خیلی از اساتید قانون جذب  اول مستقیم میگن برید سراغ اصل کاری  سریع یک برگه برداری  هر چی میخواید بنویسید روز بعد بدست بیارید !! ولی  مهمتر از این  یه جیزی هست که  بهش اشاره نمیکنن ، اینم  پاکسازی قبل از این کارها هست که  باید  افکار ننفی رو اول از ذهن  پاک بشه بعدا   شروع به مراحل دیگه بشه  وگرنه  با ذهن  و درون منفی ، همینطور  چیزا که میخوایید ممکنه برعکس اتفاق بیفته 

یکی از اساتید جمله جالبی میگفت در همین مورد که گفتی میگفت خیلی از اساتید قانون جذب اول مستقیم میگن ...

من کلا دوست ندارم این قانون و راضیم به چیزی که خدا برام مقدر کرده حتی اگر سخت باشه

قانون جذبی که الان مد شده ی نوع عرفان نو ظهوره ، ولی نگرش مثبت تو دین خودم ما هست بسیار تو ادعیه مختلف اهل فرمودند به خداوند حسن ظن داشته باشید ،یعنی وقتی سپردی بخدا شک نداشته باش ناامید نباش اونی که بهترینه برات اتفاق میفته